Přejít k hlavnímu obsahu

Tipsport MČR battle pokračuje s prvním dnem MČR!

18. 11. 2020 | 12:48 Counter-Strike 2
Shadye stále zůstává jediným, komu vyšel jeho tiket vítězně. Změní se to s příchodem MČR, okolo kterého se nyní sázky budou točit prakticky pořád? Třeba Shadyeho predikce fungují jen u zahraničních turnajů...
Tipsport MČR battle
Tipsport MČR battle

Tipsport MČR battle je soutěž, kterou hraje pět komentátorů letošního Vodafone MČR v Counter-Strike: Global Offensive. Všichni mají k dispozici 5 000 kreditů a do začátku MČR mohli sázet na libovolné esportové příležitosti. Se startem MČR ale už se ale sází pouze na mistrovské zápasy a nyní je pro všechny šance ukázat, kdo má nejlepší přípravu na esportovou akci roku. Co do svých tiketů nasázeli členové vysílacího týmu?

Shadye

Shadye má stále jako jediný jeden vítězný tiket, navíc s kurzem 10.88! Zbývající tikety mu však nevyšly a osudným se mu stala například přílišná důvěra v ENCE, které predikoval jako vítěze v utkání proti Astralis a celkový kurz se vyšplhal na hodnotu 44.32. Na Vodafone MČR v CS:GO shadye vsadil na všechny čtyři úvodní skupinové zápasy. CZC.eSubě a Sampi.Tipsport navíc věří natolik, že jim ve svém tiketu přisoudil vítězství 2:0.

DeeThane

DeeThane nezačal tuto výzvu vůbec dobře a aktuálně je na tom hůře pouze jeho kolega Striker. Po úvodní prohře, která ho stála 1300 kreditů ale Dee zvolnil a pro svůj první MČR tiket se rozhodl vsadit 500 na černé koně Dark Tigers, kterým s kurzem 2.70 věří na úvodní vítězství proti ECLOT. Tiket ještě dokončil s očekávanými vítězstvími velkých favoritů svých skupin - CZC.eSuby a SINNERS Esports.

Striker CS:GO

Ano, to je on, Striker zatím v MČR Tipsport battle selhává na plné čáře, přitom bychom od redaktora portálu HLTV čekali, že se na světové scéně bude orientovat jako doma. Štěstíčko však nepřálo a jednou mu výhra unikla o jediný zápas. Celé to bude chtít Striker otočit s příchodem MČR, do kterého vstupuje s tipem dvou přesných výsledků, a to na zápasy eSuby a SINNERS s celkovým kurzem 4.88.

Lelek

Lelek zatím dost riskuje, ale nesází zase tolik, jako jeho tři kolegové výše. V rámci MČR vstupuje Lelek s opravdu nabitým tiketem s kurzem 13.63. Dokonce se rozhodl jako jeden z mála rozhodl vsadit na přesný počet kol, kterých podle něj na první mapě utkání Dark Tigers proti ECLOT nebude více než 26,5. Podle kurzů je nejodvážnějším tipem přesný výsledek zápasu CZC.eSuba proti eEriness MARVO, který podle moderátora skončí 2:1 a oproti očekáváním tedy stinxovi a spol. věří v zisk jedné mapy. 

Bananides

Bananides sice také prohrál své úvodní tikety před MČR, ale díky nízkým sázkám se drží na druhém místě. Do MČR však vstoupí s tiketem za 750 kreditů s kurzem 6.33 a na papíře to vypadá hodně zajímavě. Banán se totiž pustil do handicapů v utkáních eSuba proti eEriness, ale také SINNERS proti Entropiq. Bananides navíc věří také mírným outsiderům utkání Sampi.Tipsport proti ENTERPRISE.