Přejít k hlavnímu obsahu

Tipsport nabízí možnost vsadit si na nového krále českého Hearthstone

12. 11. 2020 | 18:22 Hearthstone
Největší domácí akci roku si nenechala ujít ani sázková kancelář Tipsport a vypsala sázky na Samsung MČR v Hearthstone. Kdo se stane novým českým krále a usedne na trůn?
Tipsport
Tipsport

Letošní ročník Samsung MČR v Hearthstone má mezi svými účastníky rekordní počet těch, kteří do své sbírky mohou jako první získat druhou zlatou medaili. Největšími favority jsou však šampioni z předchozích dvou let. Shodným kurzem ohodnotili Oldřicha 'Faeli' Mahdala i Jaromíra 'Jarla' Vyskočila také bookmakeři Tipsportu, na oba zkušené hráče a mistry roku 2018 a 2019 je kurz 6. Další dva v pořadí jsou zástupci Eclot Gaming, které hned následuje třetí při shodě celkem čtyř různých hráčů. Zajímavostí je také fakt, že mezi osm největších favoritů je pasován také veterán Michal 'RybkaPipka' Rybák. Překvapivě velkým outsiderem je zkušený slovenský hráč Martin 'martim' Masrna. Hearthstone umí být dílem náhody, u nás se ale poslední dobou stabilizoval a na čele vídáme ta stejná elitní jména. Bude tomu tak i na letošním MČR, nebo triumfuje někdo z černých koňů turnaje?

TIpsport
Štítky: Tipsport, MČR mobile
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.