Přejít k hlavnímu obsahu

Tipsport se stává novým generálním partnerem týmu Sampi

Spojení se sázkovými kancelářemi je v letošním roce v kurzu a známé domácí organizace se spojují s těmi nejlepšími z oboru. Nejinak tomu je i nyní v případě Sampi, týmu založeném špičkovým fotbalistou Jakubem Janktem, jehož generálním partnerem se dnešním dnem stává Tipsport.
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport

Domácí jednička kurzového sázení posiluje svoji pozici na poli esportu na pravidelné bázi. Při první vlně koronaviru se esport zařadil mezi nejžádanější odvětví mezi sázkaři, takže tento růst je naprosto očekávaný. „Jsme u těch nejvýznamnějších lig a turnajů, kterými jsou například Tipsport COOL liga v CS:GO nebo MČR v počítačových hrách. Mimo strategického partnerství s PLAYzone jsme se rozhodli spojit naši značku a know-how i s klubovou scénou. Hledali jsme špičkovou stabilní českou organizaci, a proto bylo spojení s „klanem“ Sampi Jakuba Jankta jasnou volbou,“ komentuje zrod Sampi.Tipsport manažer sponzoringu Tipsportu Martin Ptáčník.

Ano, vidíte správně. Ambiciózní organizace se nově zařadí mezi ty, jehož všechny sekce hrdě ponesou jméno generálního partnera ve svém názvu. V minulosti se do srdcí fanoušků esportu zapsaly pojmy jako eSuba.INTEL nebo Alza.eXtatus, a Sampi se pokusí navázat na tyto legendární spolupráce. Současně se tímto spojením může více prohlubovat rivalita s týmy SINNERS nebo BRUTE, kteří se nedávno spojily s konkurenčními sázkovkami. Nový název Sampi.Tipsport týmy Jakuba Jankta premiérově představí na samotné vrcholné akci letošního roku, MČR v počítačových a mobilních hrách. Konkrétně jde o sekce v oblíbených titulech CS:GO a Brawl Stars.

Sampi kromě podporovaných MČR titulů patří ke špičce také na domácí FIFA scéně a za svou historii už má ve sbírce bezmála 30 cenných kov z tuzemských i světových turnajů. Za letošní rok navíc patří k těm, kteří tu udělali největší progres. „Jako první jsme v České republice otevřeli gaming house, který našim svěřencům poskytuje tréninkové podmínky srovnatelné s těmi, které mají ty nejlepší evropské týmy. Dlouhodobým snem je pozvednout český esport na standardy západních zemí a současně naučit fanoušky tradičních sportů i na ten virtuální. S Tipsportem máme společnou vizi, jak toho docílit,“ popisuje Jakub Faul, COO organizace, kam se bude spolupráce dvou nejvýraznějších společností ve svých oborech v Česku ubírat. „Zakládáme si na komplexní péči o hráče, proto je součástí přípravy i fitness a zdravý životní styl,“ doplňuje Faul ke směru Sampi.Tipsport.

Esport se stává stále oblíbenějším mezi sázkaři i pro to, že bookmakeři Tipsportu rozšiřují svou nabídku o zajímavé příležitosti. V Tipsport COOL lize v CS:GO jste si mohli vsadit na to, jestli určitý hráč nastřílí za jednu mapu vyšší nebo nižší počet headshotů, v League of Legends dokonce můžete sázet na pick&ban fázi zápasů. K zajímavému obsahu domácí jedničky na poli kurzového sázení nyní začnou přispívat samotní zástupci Sampi v podobě expertních blogů, tipů a analýz. „Spoluprací Sampi.Tipsport aktivity Tipsportu na poli esportů rozhodně nekončí. Stáváme se také hlavními partnery Esport hokejové ligy ve hře NHL21, projektu pořádaného agenturou BPA, která se marketingově stará především o českou hokejovou scénu,“ doplňuje na závěr Martin Ptáčník.

Štítky: Sampi, Tipsport
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.