Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes máme na programu obří turnaj v Teamfight Tactics, ve hře bude 25 tisíc korun

30. 11. 2020 | 12:38 Teamfight Tactics
Před dvěma týdny jsme odpálili naši spolupráci se značkou HyperX, když proběhl turnaj v League of Legends. Pro velký úspěch jsme minulý týden pokračovali s Legends of Runeterra, kde se ukázala spousta známých jmen, a tohle pondělí zabrouzdáme do světa Teamfight Tactics.
Teamfight Tactics
Teamfight Tactics

V kooperaci s HyperX a ambasadorem CzechCloudem jsme si připravili velkou sérii napřič populárními tituly studia Riot Games. Jako třetí nyní přichází na řadu oblíbený autobattler Teamfight Tactics, v němž se turnaj uskuteční 30. listopadu. Loni se TFT dostalo dokonce na MČR, tak jsme rádi, že letošní absenci můžeme hráčům vynahradit aspoň tímto jednorázovým online turnajem. Velkým lákadlem je také parádní prize pool 25 000 Kč, který si rozdělí sedm nejlepších hráčů. Netradiční počet bude provázet veškerý streamovaný průběh turnaje, protože živého přenosu se zhostí zkušený komentátor Martin 'D0L1K' Doležal. Rozdělení finančních odměn bude v poměru tisíců 12-6-3-1-1-1-1, takže neváhej a registruj se zde. Nebude to jen o penězích, ale hlavně o zábavě!

Kompletní harmonogram HyperX turnajů:

Oficiálním produktem celé této turnajové série je herní klávesnice HyperX Alloy Origins s mechanickými spínači HyperX Red. Tato klávesnice je absolutní špičkou, více informací a možnost ji zakoupit naleznete zde.

HyperX Alloy Origins
Štítky: HyperX, Riot Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.