Přejít k hlavnímu obsahu

Tomkeejs se vrací do Inside Games a představuje zbrusu novou sestavu

10. 2. 2020 | 10:05 Counter-Strike 2
Inside Games se po delším čase loni vrátili na CS:GO scénu a za krátké působení nového týmu se dokonce podívali i na MČR. Tam ale pouť sekce se jmény jako queztone, daxen nebo kinzo také rychle skončila. Následující ESL Nationals totiž sestava nakonec ani nedohrála.
Inside Games CS:GO
Inside Games CS:GO

Nyní se však Inside Games vracejí do určité míry ke kořenům, do jejich řad se totiž vrací dvě staré tváře. Kapitánem se stává Tomáš 'Tomkeejs' Tomka, který barvy IG hájil už v roce 2016. Tehdy spolu s Jiřím 'Kozlik' Kozlem triumfovali na Quietus Day a zahráli si spolu i na MČR. Testování možných hráčů trvalo déle, než oba čekali, ale nakonec do staronového působiště s řadou zajímavých jmen opravdu míří.

Z hlediska individuálních dovedností se tým bude moci spolehnout na kvalitní duo Dávid 'garzeN' Hrušovský, Luboš 'Tusi' Tusjak. Druhý jmenovaný byl dokonce vloni součástí poslední iterace sestavy Inside Games. Oba na domácí scéně prostřídali řadu elitních týmů a dobře jistě zapadnou i sem. Pátým hráčem do party je Roman 'dreez' Čomor, pro kterého bude působení v IG dosud největší výzvou jeho kariéry.

Inside Games budou v letošní sezóně působit v tomhle složení:

 Česká republika Tomáš 'tomkeejs' Tomka
 Česká republika Jiří 'Kozlik' Kozel
 Slovensko Dávid 'garzeN' Hrušovský
 Česká republika Luboš 'Tusi' Tusjak
 Česká republika Roman 'dreez' Čomor

Sestavu jsem budoval společně s Kozlikem a snad nikdy jsem neskládal tým takto dlouho. Tolik tryoutů, hodně méně známých jmen a stejně jsme nakonec zvolili tuto variantu. Pokud budeme všichni stejně makat a nebudeme to flákat, tak věřím, že minimálně na naší scéně dokážeme potrápit. Velikou výhodu vidím v tom, že nás budou všichni vnímat za outsidery a dost možná nás dost týmů bude podceňovat.

vyjádřil se v oficiální zprávě kapitán Tomkeejs.

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.