Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 5 zbraní, které hráčům ve hře nejvíc chybí

26. 8. 2020 | 12:33 Fortnite
Fortnite má bohatou historii zbraní, které se ve hře již nenachází, nicméně komunitě velmi chybí. Někteří hráči jsou schopni z tohoto důvodu i přestat hrát, jelikož ztratí zájem a hra je jednoduše nudí.
zbraně
zbraně

Zbraně, které v současné době nejsou dostupné, jsou “zamčené” v souborech, aby se ve hře nevyskytovaly. Tím pádem dochází k přidávání nových a jejich pravidelnému obnovování, kdy hra zůstává zajímavá a zábavná. V minulosti jsme byli svědky mnoha přehnaných strategií, a to například když hráči používali tzv. dvojitou pumpu (dvě zbraně v inventáři), kdy si zbraně pravidelně přehazovali a měli oproti ostatním hráčům výhodu. Mnohé z těchto zbraní se příležitostně objevují v limitovaných módech hry, kam sebou přinesou i notnou dávku nostalgie a tím získávají na oblibě. V dnešním článku si připomeneme pětici ikonických zbraní, na které vzpomínáme dodnes.   

5) Infantry rifle 

Tuto pušku bylo možné získat v pěti raritách. Jednalo se o decentní zbraň se slušným poškozením. Problém byl s opětovným nabitím, které bylo samo o sobě průšvih. Přirovnat jí lze k Hunting rifle, která je dostupná ve hře, nicméně se hráči shodují, že její používání není tak uspokojující, jako používání Infantry rifle. 

infantry

4) Flintlock pistol 

Na tuto zbraň má komunita smíšené názory, kdy jí někteří milují a někteří z duše nenávidí. Při správném použití dokázala dát solidní poškození a v případě nouze vás vymrštit z přestřelky, aby vám dala možnost utéct, schovat do bezpečí a případně si doplnit zdraví. 

flintlock

3) Light machine gun 

Tento kulomet s velmi dobrým poškozením dokázal během chvíle zničit stavby vašich nepřátel. Měl 100 nábojů a díky rychlosti střílení bylo možné získat eliminace velmi snadno. Byl oblíbený i začátečníky díky jeho snadnému používání, takže je možné, že se v budoucnu vrátí do hry.  

light machine gun

2) Hand cannon 

Tato ruční dělová pistole patří dozajista mezi jednu z nejuspokojivějších zbraní vůbec. Byla velmi oblíbená hráči, kteří měli dobrou mušku. Používali jí ale i začátečníci a lidé, kteří tak dobrou mušku neměli, a to z toho důvodu, že dávala protivníkům velmi dobré poškození i při střele do těla či končetin. 

hand cannon

1) Pump shotgun 

Tato brokovnice je nyní předmětem nostalgie a je pravděpodobně komunitou nejžádanější chybějící zbraní. V současné době máme ve hře jiné brokovnice, nicméně nejsou tak oblíbené a používané. Dřív jsme mohli vidět několik jejích návratů, ale nikdy se nejednalo o nic dlouhodobého. Fanoušci se ale nevzdávají a doufají, že se jednou tato pumpa vrátí do hry.  

pumpa

Jaká je vaše nejoblíbenější zbraň, která už ve hře není?

Infantry rifle
0% (0 hlas)
Flintlock pistol
0% (0 hlas)
Light machine gun
33% (1 hlas)
Hand cannon
0% (0 hlas)
Pump shotgun
67% (2 hlasy)
Celkem hlasů: 3