Přejít k hlavnímu obsahu

Top Shots: Hlasuj pro nejlepší akci čtvrtého týdne 1. Tipsport COOL ligy

9. 9. 2020 | 10:01 Counter-Strike 2
Až neuvěřitelně se zdá, že za tři týdny naší nové rubriky Top Shots vždy uspěli hráči Sazka.BRUTE, ačkoliv v tabulce jsou na posledním místě. Tentokrát však ve výběru šesti nejlepších akcí dvou uplynulých kol nejsou. Minule na triumf nestačily ani tři povedené klipy hráčů SINNERS, pomůže totéž v tomhle případě CZC.eSubě? Nebo ukořistí místenku v sezónním finále někdo jiný?
Top Shots
Top Shots

Výběr dvou kol, které převážily základní část letního splitu do druhé poloviny, otevírá Lukáš 'Levi' Bouřa svými čtyřmi důležitými killy proti Enterprise Esports. V tomhle zápase však nelenil ani soupeř, Matěj 'twist' Petráš totiž předvedl parádní umění spraye. Zpět ale k CZC.eSubě, níž zajistil tři body v závěrečném kole Dominik 'NIO' Maxian svým clutchem. Pojďme ale na další zápasy, protože bez povšimnutí nesmí zůstat ani zdařená akce Tomáše 'zyored' Cvanigy proti Dark Tigers. Podruhé se do výběr ale dostává Lukáš 'Levi' Bouřa, který proti tygrům předvedl neskutečné tapování. Vše pak uzavírá další clutch, tentokrát od David 'Zajda' Zajíčka.

Koho si vyberete vy? Vítěze čtvrtého kola Top Shots vyhlásíme během streamu 10. kola ve čtvrtek 10. září.

Top Shots: 4. hrací týden

#1 – Lukáš 'Levi' Bouřa (CZC.eSuba)
36% (25 hlasy)
#2 – Matěj 'twist' Petráš (Enterprise Esports)
9% (6 hlasy)
#3 – Dominik 'NIO' Maxian (CZC.eSuba)
12% (8 hlasy)
#4 – Tomáš 'zyored' Cvaniga (Dark Tigers)
16% (11 hlasy)
#5 – Lukáš 'Levi' Bouřa (CZC.eSuba)
9% (6 hlasy)
#6 – David 'Zajda' Zajíček (eEriness MARVO)
19% (13 hlasy)
Celkem hlasů: 69
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.