Přejít k hlavnímu obsahu

Top Shots: Kdo se stane šestým finalistou mezi nejlepšími akcemi 1. Tipsport COOL ligy?

23. 9. 2020 | 13:28 Counter-Strike 2
Páté vydání našich Top Shots bylo soubojem CaNNiEho s berym, kteří se předvedli v parádním světle svými ace s AWP. My však v tempu nepolevujeme a i tento týden vám přinášíme šestici akcí, ze kterých můžete vybrat dalšího finalistu celé letní sezóny.
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga

Po beryho ace se stejným kouskem ze Sampi tentokrát ukázal Martin 'Dytor' Handl, který náš šestý výběr otevírá. Číslem dva je Dominik 'blogg1s' Janita z CZC.eSuby, který několik sekund před koncem kola zachránil situaci clutchem. Podobně povedenou situaci proti přesile zvládl také Lukáš 'lucasp' Pócsik z Enterprise Esports. Čtvrtým v pořadí je Max 'SHOCK' Kvapil, který navazuje na minulý úspěch CaNNiEho. O druhý pokus na místenku ve finále se poté snaží Simon 'KWERTZZ' Horák ze Sazka.BRUTE. Vše pak uzavírá Tomáš 'zyored' Cvaniga z Dark Tigers, který čtyřmi nečekanými killy dopomohl svému týmu k výhře nad eEriness MARVO.

Top Shots: 6. hrací týden

#1 – Martin 'Dytor' Handl (Sampi)
6% (7 hlasy)
#2 – Dominik 'blogg1s' Janita (CZC.eSuba)
10% (12 hlasy)
#3 – Lukáš 'lucasp' Pócsik (Enterprise Esports)
6% (8 hlasy)
#4 – Max 'SHOCK' Kvapil (SINNERS)
35% (44 hlasy)
#5 – Simon 'KWERTZZ' Horák (Sazka.BRUTE)
20% (25 hlasy)
#6 – Tomáš 'zyored' Cvaniga (Dark Tigers)
23% (28 hlasy)
Celkem hlasů: 124
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.