Přejít k hlavnímu obsahu

TP-Link se stává hlavním partnerem MČR Mobile

30. 3. 2020 | 07:00 Brawl Stars Hearthstone
Skvělé zprávy, TP-Link se v současnosti stává hlavním partnerem MČR Mobile! Bez partnerů by žádné mistrovství nebylo realizovatelné, proto jsme rádi, že tato výborná spolupráce bude probíhat již třetím rokem.
TP-Link MČR
TP-Link MČR

Jak již všichni dobře víme, mobilní gaming se nachází v období rozkvětu a v současné době je jednou z nejrychleji rostoucích odnoží esportu vůbec. Myšlenka hraní na přenosném zařízení je sice lákavá, ale zároveň je zapotřebí stále dokonalejších technologií. Aktuální gamingové mašiny z řad mobilních telefonů už zvládnou hravě konkurovat jak konzolím, tak i počítačům, což však pro nerušené hraní nestačí.

Moderní technologie, či výhoda dostupnosti těchto mobilních zařízení, vám ovšem nezaručí nerušený zážitek ze hry, když máte každou chvíli problém s internetovým připojením. Zařídit si síť s vyhovujícími parametry je jedna věc, ale zprovoznění kvalitní, rychlé a hlavně spolehlivé Wi-Fi je něco, co i vy sami máte v rukou. Chcete mít kvalitní router se stabilním signálem? S radostí vám představujeme špičkové routery a moderní technologie, které můžete najít u TP-Link.

ARCHER AX6000

Produkty, které využíváme i na offline mobilních akcích, jsou vhodné pro všechny nadšence do mobilního gamingu a ctižádostivé hráče, kteří stojí o nejlepší kvalitu a zároveň nerušenou zábavu. Archer AX6000 je jeden z nejvýkonnějších routerů na trhu. Nejen, že disponuje ohromující rychlostí v obou pásmech, má 8 gigabitových a 2 USB porty a extrémně výkonný procesor, ale navíc je už ve standardu budoucnosti. Tímto standardem je Wi-Fi 6, díky které už pro vás rušení prostoru cizími sítěmi nebude problém, a navíc dokáže najednou komunikovat s velkým množstvím zařízení, takže nebude docházet ke zpomalení či lagům.

"Kvalitní připojení je naprostým základem každého esportového turnaje. Proto si velmi vážím toho, že společnost TP-Link podporuje Mistrovství ČR v mobilních hrách pravidelně a již potřetí se budeme moci spolehnout na její technologie. Během finálových kol využijeme její hardware, aby se hráči mohli plně soustředit na svůj výkon a nic je neomezovalo," říká Tomáš Drahoš, Project Manager Samsung MČR v mobilních hrách.

ARCHER TX3000E

Další skvělou vychytávkou, díky které můžete standard Wi-Fi 6 využívat i na svém stolním počítači, je bezkonkurenčně rychlý PCIexpress adaptér Archer TX3000E. S tímto důmyslně vytvořeným adaptérem, designovaným speciálně pro hraní her, který obsahuje i Bluetooth 5.0 pro připojení ostatních periferií, budete vždy v čele každého žebříčku. S kombinací obou těchto produktů vám už nic v cestě stát se gamingovou špičkou nebude. Z partnerství jsme velice nadšeni, protože hrát s kvalitními produkty je jedna velká radost.

"Jelikož stabilní připojení a gaming jdou ruku v ruce, jsme rádi, že můžeme přispět i naší částí k uspořádání skvělých gamingových turnajů. Z partnerství máme ohromnou radost a věříme, že i letošní ročník bude skvělý," říká Tereza Kufnerová, Marketing Manager společnosti TP-Link Czech.

Samsung MČR Mobile
Štítky: MČR mobile, TP-Link