Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí AORUS Squad Series startuje ve čtvrtek

3. 10. 2018 | 02:06 PUBG: Battlegrounds
Třetí pokračování našich turnajových sériích ve spolupráci s AORUS a Alza.cz pokračuje již tento čtvrtek 4. října, klasicky od 18:00.
AORUS Squad Series
AORUS Squad Series

Po srpnovém triumfu Alza Gaming a zářijovém vítězství Yikes vám představujeme v pořadí již třetí AORUS Squad Series by Alza.cz určenou pro čtyřčlenné týmy. Opět na vás v průběhu měsíce čekají tři čtvrteční kvalifikace, po kterých bude následovat velké finále. I do třetice budete mít šanci se utkat se známými celky z domácí scény a zabojovat o hlavní cenu – 4x klávesnici AORUS K7. Kvalifikace do úvodního turnaje konaného tento čtvrtek od 18:00 běží již po celý týden, tak neváhejte, zabookujte si jeden ze zbývajících slotů a nenechte si ujít hned první kvalifikační turnaj, který svým komentářem okoření tradiční duo Miloslav 'PiXeL1K' Feik a Přemek 'huhy' Malina. Čím více turnajů se zúčastníte, tím větší šanci budete mít na umístění v nejlepší desítce postupujících týmů na závěrečné finále!

REGISTROVAT SE DO ÚVODNÍHO ŘÍJNOVÉHO TURNAJE MŮŽETE ZDE

AORUS K7
Štítky: AORUS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.