Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí kvalifikace do FORTUNA COOL ligy začíná v pátek v 18:00

15. 3. 2019 | 15:48 Counter-Strike 2
Polovina účastníků základní části jarní sezóny FORTUNA COOL ligy je známá, dalším můžeš být klidně i ty, stačí se registrovat do páteční kvalifikace!
Výchozí obrázek

VENI VIDI VICI, ROG.eXtatus, Team Brute XPG a Dark Tigers, to jsou názvy týmů, které zvádly uspět v prvních dvou kvalifikacích a tím si zajistily místo v hlavní části FORTUNA COOL ligy. V ní ale bude bojovat celků osm, čtyři další spoty jsou tedy stále volné a získat alespoň některý můžete i vy. Kvalifikace pokračují i tento týden a probíhat budou naprosto stejně, jako ty minulé – všechny registrované týmy budou rozlosovány do jednoho velkého BO3 pavouka, ze kterého postoupí dva nejlepší.

Fortuna COOL liga

Ty se pak mezi sebou utkají ještě ve finále, mimo postupu se totiž v kvalifikacích hraje i o finanční odměnu. Jestli tedy máte ambice na to postoupit nebo rovnou celou kvaldu vyhrát, nezapomeňte se registrovat, hrát se začíná jako vždy v pátek v 18:00 a i ve třetí kvalifikaci budete moci narazit na jedny z nejlepších domácích sestav, svoji účast potvrdila třeba eSuba, ECLOT nebo mix FerrariPeek, který to vloni na podzim dotáhl až na LAN finále.

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend