Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí série letošní MČR sezóny startuje tradičně ve čtvrtek, stále máme volná místa

1. 5. 2019 | 20:29 PUBG: Battlegrounds
Zatímco nám končí první přestupové období, další turnajová šance přichází a spolu s ní také další šance sesadit aktuálního krále a lídra celkového pořadí – NemamVlasy.
AORUS MČR Squad Series
AORUS MČR Squad Series

Základem letošní sezóny jsou pravidelné turnajové série skládající se ze tří řadových turnajů a následného finále, vše odehráváno ve čtyři čtvrtky po sobě. Třetí taková série je na programu i nyní a jejím partnerem je tentokrát AORUS. Hráči si tak poprvé ve finálovém turnaji zabojují o finanční odměnu, celkem 6 000 Kč. V každém řadovém turnaji si nejlepší tým může odnést až 100 MČR bodů, na finále je to poté 150. Minimálně klasické čtvrteční turnaje jsou však určené naprosto pro každého, nejen pro ty nejambicióznější domácí celky. Neboj se tak dát dohromady partu kámošů a přijít si zahrát třeba již tento čtvrtek od 19:00, registrace zde.

Harmonogram květnových AORUS MČR Squad Series:

MČR 2019
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.