Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí závod Virtual GP v Zolderu nás čeká v úterý večer

20. 4. 2021 | 08:00 Virtuální závody
Letošní sezóna Virtual GP je po dvou závodech na Imole a Daytoně v plném proudu, v tabulce jednotlivců i týmů se zatím nejlépe daří jezdcům týmu Entropiq. Třetí závod pohostí belgický okruh v Zolderu už v úterý večer.
Zolder
Zolder
Zdroj: Virtual GP

Stejně jako předchozí dva závody na dráhách v italské Imole a americké Daytoně se i na okruhu v belgickém Zolderu setká přesně 22 závodníků ve vozech Mercedes-AMG GT3 v simulátoru iRacing. Je to vůbec poprvé, co Virtual GP za svou historii využije dráhu v Zolderu, uvidíme tedy, jak se zde bude jezdcům dařit a kdo bude tentokrát ten nejlepší. Prvním místem v závodě se zatím může chlubit pouze Lukáš Přáda ze stáje ERT Racing Team a Lukáš Podstata reprezentující tým Entropiq, už zítra se ale dozvíme, jestli se dočkáme třetího vítěze nebo některý z Lukášů svůj úspěch zopakuje. Týmové tabulce s přehledem a rozdílem 18 bodů dominuje celek Entropiq, podaří se mu ale v Belgii navýšit nebo alespoň udržet svůj dosavadní náskok?

Tabulka jednotlivců
Tabulka jednotlivců
Zdroj: Virtual GP

Jako vždy, závod začne 20. dubna v sedm hodin večer a sledovat ho můžete jak kanálech Virtual GP na sítích Twitch, YouTube a Facebook, tak i na Twitch kanále PLAYzoneUP nebo také na televizních obrazovkách O2 TV Sport v premiéře v noci z pátka na sobotu od 0:30, popřípadě při repríze v sobotu ráno od 9:00. Už potřetí nás závodem se svým komentářem provede dvojice Pavel Fabra a Marek Slezar, tak se nezapomeň přijít podívat na ty nejlepší virtuální závody u nás.

Zdroj: virtualgp.cz
Štítky: Virtual GP
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.