Přejít k hlavnímu obsahu

Trust.Universe ovládli říjnovou Squad Series

25. 10. 2018 | 22:34 PUBG: Battlegrounds
Třetí pokračování AORUS Squad Series by Alza.cz jde po kvalifikačním cyklu opět do svého finále. Deset nejlepších týmů ze tří turnajů doplní nejlepší šestka z finále v září, které ovládl tým Yikes, dnešní eSuba. Kdo se ale bude radovat tentokrát? V akci opět uvidíme to nejlepší z domácí scény.
AORUS Squad Series by Alza.cz
AORUS Squad Series by Alza.cz

Tyto série pro týmy proběhly zatím dvě a vítěze jsme poznali dva. Uvidíme do třetice nového šampiona, který se v průběhu kvalifikace na MČR prezentuje v parádní formě, jako například suverénní Trust.Universe? Právě tento celek zcela jednoznačně ovládl i kvalifikační cyklus říjnové AORUS Squad Series by Alza.cz, kde bude chtít navázat na dosavadní výkony. Startovní listina je však našlapaná, tak určitě nezapomeňte si ve čtvrtek od 18:00 naladit Twitch kanál PLAYzonecz, finálového dění se zhostí tradiční duo Miloslav 'PiXeL1K' Feik a Přemek 'huhy' Malina.

UPDATE: A máme hotovo. Kvalifikovaný tým číslo jedna, Trust.Universe, si šel od začátku za triumfem i na finále, potíže mu dělaly zejména TeamNeverMiss a eSuba. Ve čtvrté hře se však do boje připojili hráči Rich and Blind, kteří si připsali výhru a po nepovedené páté hře Universe měli ze čtvrtého místa šanci poskočit až na vrchol. To se nakonec nepovedlo nejtěsnějším možným způsobem, když steeKing v 1v1v2 situaci zabil dva hráče, ale v závěrečném duelu nestačil. RaB sice bodově Universe dotáhli, killů měli také nejvíce, ale kvůli horšímu decideru (počet killů u nejlepšího umístění, v tomhle případě výhry) se musí spokojit se stříbrem. Čtveřici klávesnic AORUS K7 si tedy odnášejí hráči Trust.Universe. Gratulujeme!

    Konečné pořadí finále AORUS PUBG Squad Series by Alza.cz
    Trust.UniverseMajkl, Romcekk, StanleyPotato, Enthory1210 b.
    Rich and BlindMajkllo, Gargi, YOLOTOM, steeKing1210 b.
    TeamNeverMisssundej_boty, Odstrelovac, Zampeek, frodbal1010 b
    eSubazuppa, FreeKill, Kejdoran, elwzoy940 b.
    NecroRaisersjouhan, RadkosGG, Trakt0r, HaziQQ830 b.
    Metric SystemRosiwow, strong_cobalt, K3SR, D3adSh4dy810 b.
    YASNABOYZhumliK, rusye, Carpis, E1dam710 b.
    FoX PUBGKupetko, ZEROPATRIK, Charvi16, Aresz650 b.
    DeSyncTuGoofy, MoNCiCaK, Slimerek, lukin_kru640 b.
    2hzKojotinsk, P3tronass, En_Riico, sT4mZ610 b.
    Gifted GamingB1b1n, TrickMix, AinWick, Fearlessak520 b.
    MOST WANTEDGhostSpark, MUSTAFA, Faz0lek, Kakmen500 b.
    Team GravitySaiNs, Falko, Ondic, Dudyss430 b.
    The GunnersTichpe, M1st1ck, Lucc4s, cr4sh410 b.
    Absolut FocusFrouZ, Yabadaba, RichGuest, Progy380 b.
    Alza GamingSeniks, SquirtLex, Arican, Schlupyy1350 b.
    AORUS K7

    Na obrázku můžete vidět hlavní cenu pro nejlepší tým za měsíc říjen, tedy stylovou klávesnici AORUS K7, o co hrát máte však i vy, fanoušci. Již v tuto chvíli jsme na našem Facebooku vypustili soutěž, kde můžete tipovat vítěze právě tohoto finále a pokud budete přesní, herní kombo myši a podložky od AORUS můžete být právě vaše!

    Harmonogram finále:

    • 18:00 – 1. mapa – Erangel
    • 18:50 – 2. mapa – Erangel
    • 19:40 – 3. mapa – Erangel
    • 20:30 – 4. mapa – Miramar
    • 21:20 – 5. mapa – Miramar
    • 22:00 – vyhlášení vítězů
    AORUS
    Štítky: AORUS
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.