Přejít k hlavnímu obsahu

TSM buduje nejdražší herní středisko za 50 milionů dolarů!

14. 4. 2020 | 22:30 Všechny hry
Herní organizace TSM buduje tréninkové středisko za rekordních 50 milionů dolarů, tedy asi 1,223 miliardy korun. Na více než 2300 čtverečních metrech budou hráčské týmy bojovat již v průběhu jara 2020.
TSM
TSM

I když je drtivá většina stavby pod konstrukcí, ve videu, kde TSM svou novou základnu představuje, už jsou jasně vidět záměry toho, jak by všechno mělo během několika týdnů nabýt konkrétních obrysů. Mimo tréninkových prostor a kanceláří se uvnitř velké budovy bude nacházet také recepce nebo prostor pro společné sledování zápasů a setkávání s fanoušky a nákup týmových předmětů. Stálice League of Legends týmu, Bjergsen, měla jeden speciální požadavek, a to oddělenou místnost pro floating tank (Velká uzavřená vana pro účely meditace a odpočinku). Ten se vybuduje v rámci wellness centra s výřivkou a saunou, kde budou hráči moc dobýt energii po náročném dni.

Esport týmům bude vyhrazeno zejména horní patro, kde se hráči budou pohybovat v tréninkových místnostech s prostory pro zhodnocení záznamů her. Ve volných chvílích budou moci zavítat i do kavárny, posilovny a speciální část budovy bude vyhrazena studiu pro vytváření mediálního obsahu. Nově vybudované středisko je skvělou odpovědí na nedávno oznámené nové domovy Team Liquid nebo 100 Thieves. TSM jde tak v novém trendu, kdy se většina hráčů přesouvá z gaming housů do vlastních domovů a na trénink dojíždějí jako do práce. 

Štítky: TSM, gaming house