Přejít k hlavnímu obsahu

TSM představují zajímavou pětici plnou známých CS:GO hráčů ze Severní Ameriky

24. 5. 2020 | 10:37 VALORANT
První opravdu velké organizace začínají nakoukávat do světa Valorantu. První hráče mají pod sebou T1, Dignitas na něj částečně přesunuli svou ženskou sekci a nedávno tým začali tvořit třeba Immortals. Po Gen.G Esports nyní přichází další velká ryba v podání TSM.
TSM
TSM

Vedení americké organizace s úspěšnou historií v celé řadě titulů si vyhlédlo tým, který se dal dohromady už před měsícem a pod názvem mouseSpaz už vyhrál pět různých turnajů. V čele pětice bývalých CS:GO hráčů je James 'hazed' Cobb, který se před čtyřmi lety dostal mezi osm nejlepších týmů světa na Majoru. I když byl poslední roky v neaktivitě, tak se ve 31 letech může opírat především o zkušenosti. Totožně je na tom Stephen 'reltuC' Cutler, společně oba navíc vymysleli název, když jej od roku 2014 občasně používali na CS:GO scéně.

Akvizice TSM ale není pouze o veteránech. ReltuC má totiž společnou historii z týmu Envy s Taylorem 'Drone' Johnsonem, který je třetí součástí sestavy. Základní pětici pak dotváří duo hráčů z týmu Orgless, jenž před vydáním Valorantu brázdil vody severoamerické CS:GO scény. Kanaďané Matthew 'Wardell' Yu i Yassine 'Subroza' Taoufik svými individuálními kvalitami patří ke špičce a mechanické dovednosti si dokázali přenést i do nového titulu. Aby to bylo kompletní, tak z Orgless míří do TSM i Taylor 'Tailored' Broomall, jejich trenér.

Barvy TSM nově hájí tato sestava:

 Spojené státy americké James 'hazed' Cobb
 Spojené státy americké Stephen 'reltuC' Cutler
 Kanada Matthew 'Wardell' Yu
 Kanada Yassine 'Subroza' Taoufik
 Spojené státy americké Taylor 'Drone' Johnson

 Spojené státy americké Taylor 'Tailored' Broomall – trenér 

Štítky: TSM
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.