Přejít k hlavnímu obsahu

TSM představují zbrusu novou sestavu! Do svých řad přivádí bývalé hráče Liquid, G2 a GamerLegion

24. 1. 2020 | 21:37 PUBG: Battlegrounds
Jednou z nejočekávanějších evropských soupisek po mezisezónním shuffle byla od TSM. Dosud jsme věděli pouze o odchodu Gustava, který zamířil do FaZe, kromě něj se ale loučí i další neméně kvalitní střelec, Iroh. Ten byl shodou okolností ještě k tomu nejnovějším přírůstkem do týmu.
TSM PUBG
TSM PUBG

Pojďme pěkně postupně. Celkem se se základní sestavou TSM rozloučilo trio hráčů. O Gustavovi jsme se zmínili výše, Iroh je zatím bez nového oficiálního angažmá a dosavadní kapitán a IGL rawryy se stává novým koučem. S organizací se tak loučí i dosavadní trenér Didz. Jako jediný tedy v základním kvartetu zůstává mykLe.

Bezesporu nejhvězdnější posilou TSM je Jembty, který dosud hájil barvy týmu Liquid. O vedení týmu by se měl starat spolu s Braexcem, jenž přestupuje z G2 Esports. Složení kádru uzavírá třetí přírůstek Fexx, jehož první plnohodnotným působištěm byl tým GamerLegion. Na papíře celá sestava nevypadá špatně, co říkáte?

Celá sestava TSM vypadá následovně

 Velká Británie Michael 'mykLe' Wake
 Finsko Jere 'Jembty' Kauppinen
 Německo René 'Braexco' Rehling
 Velká Británie Christopher 'Fexx' Wheddon

 Velká Británie Rory 'rawryy' Logue – trenér

Zdroj: tsm.gg
Štítky: TSM
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.