Přejít k hlavnímu obsahu

Turnaje jsou zpátky, připravte se na sezónu s trojici klání v zajímavých herních módech

15. 1. 2019 | 15:30 Clash Royale
Další MČR sezóna je za dveřmi, je tedy nejvyšší čas se na ní připravit! A právě proto vám přinášíme trojici předsezónních turnajů – ten první na vás čeká již tento čtvrtek.
Výchozí obrázek
Clash Royale

Turnajová přestávka, která trvala od konce MČR, je u konce a pravidelné turnaje se vrací! Ale ještě předtím, než oficiálně vypukne sezóna 2019, na vás čeká trojice předsezónních turnajů. Tu otevřeme opravdu perfektně očíslovaným, v pořadí 101. turnajem, který ale nebude, stejně jako ty zbylé v této trojici, jen tak obyčejný. Protože se ještě logicky nebude hrát o ceny a půjde tak především o zábavu a možnost potrénovat, připravil si pro vás náš admin tým zajímavý formát.

PLAYzone Nightcup #10117. 1. 2019
PLAYzone Nightcup #10223. 1. 2019
PLAYzone Nightcup #10330. 1. 2019

Hrát se sice stále bude klasicky v in-game turnajovém módu, ale právě změny, kterého ho během off-season zasáhly, umožňují lehce změnit herní styl! Hrát se tedy nebude klasický formát, který znáte z ladderu, tedy souboj dle původních pravidel Clash Royale, nýbrž jedna z novějších variací, jako jsou třeba Draft a Triple Elixir. Právě Draft bude tím, co na vás čeká již tento čtvrtek (všechny turnaje se budou hrát od sedmi hodin večer), tak se nezapomeňte přijít podívat!

miluju videohry a hlavně ligu legend