Přejít k hlavnímu obsahu

Tým nejúspěšnějšího českého hráče se musel rozloučit s důležitým pilířem

10. 7. 2020 | 12:45 PUBG: Battlegrounds
Elitní český hráč Miloslav 'PiXeL1K' Feik od dubna působil v severském týmu Tempus, kam ke dvěma původním Dánům tehdy přestoupil také norský čahoun TomiL. Ten se ale první sezóně PUBG Continental Series rozloučil nejen s týmem, ale také celou svojí kariérou.
TomiL + PiXeL1K
TomiL + PiXeL1K

V nejnovějším složení se Tempus zúčastnili různých lig, včetně té nejprestižnější pro evropský region. Svoji pouť odstartovali na DreamHack Spring Showdown, kde uhráli 11. místo, což nasledovala 8. příčka na PCS Charity Showdownu. Hlavní sezóna PCS už ale úspěšná nebyla a i když šli do finále jako jeden z nejlepších týmů předchozí fáze, tak po 13. místě propadají pro druhou sezónu do uzavřené kvalifikace, kde si opět místo na výsluní budou muset vybojovat. To už ale nebude ve stejném složení, protože s týmem se nyní loučí TomiL.

Norský střelec oznámil ukončení kariéry neprodleně po zklamání v PCS S1, výsledek ale zřejmě nebyl tolik propojený s tímto rozhodnutím. Spousty PUBG hráčů postupně končí své kariéry a vydávají se jiným směrem, a právě TomiL je dalším z této řady. „PUBG ho již moc nebavilo a neměl tudíž motivaci ani moc hrát,“ prozradil o svém spoluhráči na své fanpage PiXeL1K. Dobrou zprávou je ale fakt, že Tempus tímto rozhodně nekončí a kvůli jednomu hráči nebude následovat žádný rozpad. „Ozvalo se nám již mnoho kvalitních hráčů, každopádně asi nemá smysl něco uspěchat a uvidíme kdo nás tedy nakonec doplní,“ vzkazuje PiXeL1K fanouškům.

Druhá sezóna Continental Series se však neúprosně blíží a rozhodování musí být relativně rychlé.

Aktuální sestava týmu Tempus:

 Dánsko Nikolaj 'Clib' Haugaard
 Dánsko Peter 'Wookiebookie' Lassen
 Česká republika Miloslav 'PiXeL1K' Feik

Zdroj: @pixel1k
Štítky: Tempus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.