Přejít k hlavnímu obsahu

Týmy R6S rostou jako po dešti

10. 8. 2018 | 10:08 Rainbow Six: Siege
Je to tak. Během posledních několika týdnů oznámilo podporu a vytvoření Rainbow Six: Siege sekcí několik velkých herních organizací. Může za to zcela jistě blížící se začátek PLAYzone ligy a také ostravského offline turnaje. Je to dobrá zpráva pro všechny fanoušky, protože na naší scéně tak vznikne nejen zázemí pro hráče, ale také nové rivality týmů.
Výchozí obrázek

Je to tak. Během posledních několika týdnů oznámilo podporu a vytvoření Rainbow Six: Siege sekcí několik velkých herních organizací. Může za to zcela jistě blížící se začátek PLAYzone ligy a také ostravského offline turnaje. Je to dobrá zpráva pro všechny fanoušky, protože na naší scéně tak vznikne nejen zázemí pro hráče, ale také nové rivality týmů. A konkurenční prostředí je ideální pro vývoj scény. Pojďme se podívat na dvě poslední oznámení.

Veni Vidi Vici 

VENI VIDI VICI

Na začátku srpna odhalili svou sestavu R6S VENI VIDI VICI a rozšířili tak své zaměření z čistě CS:GO organizace. Jak sami říkají, i když je R6S venku již téměř tři roky, jsou jednou z prvních herních organizací, která oficiálně do své soupisky zařadila tým v této hře. Jak již zaznělo v úvodu, může za to pravděpodobně rostoucí zájem o tuto hru na české a slovenské scéně.

Složení nového R6S týmu VVV:

{#Česká Republika} Lukáš 'King' Oravec
{#Česká Republika} Jakub 'RayPreston' Haberhauer
{#Česká Republika} Radek 'Krocak' Kroc
{#Česká Republika} Dominik 'Darwy' Kot
{#Česká Republika} Vašek 'FrollxD' Kotěšovech 

ECLOT 

ECLOT Gaming

Ještě horká je informace o vytvoření týmu pod ECLOTem, který svou sestavu ohlásil teprve před několika hodinami (v době psaní článku). Nebudu se zde dlouze rozepisovat, a půjčím si raději vyjádření majitele celé organizace:

"Je mi ctí u nás kluky uvítat, jsme rádi, že i tato hra u nás začíná dostávat prostor jak od organizátorů turnajů, tak od ostatních týmů. Věříme, že cíle, které jsme si s kluky určily budou maximálně naplněny a budeme rozvíjet naši spolupráci ke všestranné spokojenosti."

Složení nového R6S týmu ECLOT:

{#Slovenská Republika} Andrej 'Eizo' Hnáta
{#Česká Republika} David 'KVP' Caha
{#Česká Republika} Jiří 'GaRaN_' Rotrekl
{#Česká Republika} Jan 'Shampl' Sobek
{#Česká Republika} Jakub 'Warmadon' Žubor

Jsou to pro naši lokální scénu velmi dobré zprávy, protože právě kvalitní herní týmy vytváří podhoubí pro úspěch esportu a to správné a divácky zajímavé konkurenční prostředí.

Na závěr si jen dovolím přípomenout, že na přihlášení své skupiny hráčů do PLAYzone R6S ligy zbývá posledních pár hodin (respketive ještě den), takže neotálejte. Pěkně se nám vše plní a vypadá to na povedenou akci.

Štítky: eclot