Přejít k hlavnímu obsahu

Ubisoft věnoval Austrálii 30 000 dolarů, není vyloučen ani speciální herní předmět

10. 1. 2020 | 22:34 Rainbow Six: Siege
V Austrálii právě řádí přírodní katastrofa, která patří mezi největší v moderních dějinách země. Pomoct se rozhodla také australská pobočka Ubisoftu, která věnovala na boj s požáry 30 000 dolarů.
ubisoft
ubisoft

Jedním z velkých témat, které momentálně rezonují světem, je spolu s možnou 3. světovou válkou také devastující požár v Austrálii, který již zničil oblast o rozloze České republiky a zabil 27 lidí a několik milionů zvířat. Na podporu boje proti požáru již přispělo spoustu států, organizací i jednotlivců, mezi které se nově přidal také Ubisoft.

Požáry v Austrálii by ABC News

Z řad hráčů Rainbow 6: Siege byl velký zájem o herní itemy, z nichž by výtěžek šel právě na Austrálii. Podle vyjádření Ubisoftu ale toto řešení vyžaduje nějaký čas, pomoc Austrálii je však potřeba provést hned. Proto se Ubisoft rozhodl poslat australskému Červenému kříži částku 30 000 dolarů, která poputuje na podporu obyvatel poškozených požáry.

Není však vyloučeno, že speciální herní předměty se časem do hry dostanou.

Připomeňme, že to není poprvé, co Ubisoft přispěl na něco podobného. Po loňském požáru chrámu Notre Dame v Paříži poskytla francouzská společnost půl milionu dolaru na restauraci památky, zároveň poskytla všechny materiály, které byly nasbírány při vývoji hry Assassin's Creed Unity, kde se nacházel přesný model zmíněného chrámu.

 

Štítky: Ubisoft
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.