Přejít k hlavnímu obsahu

Udělá CaNNiE z cvrčka z eSuby slepičí polévku? To se The eLiVe bude muset hodně modlit

18. 9. 2020 | 11:24 Counter-Strike 2
Ve 12. hracím dni jsme se nedočkali jen kvalitních utkání, ale i pořádně ostrých slov. Bitva o play-off vrcholí a nejlepší dva týmy si vyměňují ostré názory. Jak vypadalo uplynulé kolo?
Tipsport COOL liga Ohlasy
Tipsport COOL liga Ohlasy
Enterprise Esportsvs.Sampi
twist  Česká republika
forsyy  Česká republika
xperrience  Slovensko
lucasp  Slovensko
system  Slovensko

ECLOT

Mirage

16:12

 Česká republika Fraged 
 Česká republika Pechyn
 Česká republika kinzo 
 Česká republika bery 
 Česká republika Dytor 

Bylo to utkání o maličkostech, ale Enterprise na Mirage dokázali zvítězit. Právě oni dokázali skvěle hrát v úvodních kolech, ale hra se brzy vyrovnala, takže šlo o šlágr, jak má být. Velkou pozornost na sebe strhl souboj dvou wipařů: Frageda a forsyyho, který ovládl druhý jmenovaný. David "forsyy" Bílý nedělal zbytečné chyby, trefoval co měl, a také proto skončil s nejvyšším počtem fragů a K/D 2,33. Pro Enterprise šlo o neskutečně důležitou výhru, protože v předchozích zápasech se jim tolik nedařilo a už nutně potřebovali body. Jak zápas hodnotil xperrience? 

Na body sme samozrejme pozerali, ale my ideme na maximum do každého zápasu, takže to pre nás nebolo nijako dôležité. Popravde sme sa pripravovali na Inferno a Dust, takže sme Mirage nečakali, ale forsyyho potešili a odkazuje, nech už to nabudúce neberú, alebo zase prehrajú.
Dark Tigersvs.eEriness MARVO
MAXX  Slovensko
Lastík  Česká republika
zyored  Slovensko
manguss  Česká republika
 WEAMO  Slovensko

Inferno

16:8

eSuba

 Česká republika Zajda
 Česká republika replay
 Česká republika stinx
 Česká republika desty
 Česká republika Valencio

Další důležitý duel se odehrál hned poté, když Dark Tigers vyzvali eEriness MARVO. Dark Tigers potřebovali vyhrát, aby se přiblížili nejlepší čtyřce, ale i eEriness živili ještě teoretickou šanci. V první polovině šlo o neskutečně vyrovnanou bitvu, kterou zakončili Dark Tigers s osmi vyhranými koly. Za teroristy se ale rozjel hlavně zyored a se svými spoluhráči už eEriness nechali jen jedno jediné kolo. Díky tomu se tygři dotáhli na Sampi a za Enterprise zaostávají o pouhý jeden bod. Dokáže to tenhle tým dotáhnout postup do play-off? Samotný zápas a situaci v tabulce hodnotil MAXX:

My sme prehrávali kola na to, že je sme prehrávali aimové súboje, ale potom sme ich začali vyhrávať a už to bolo o dosť lepšie. Na postup si teraz veríme, pretože ak nepokazíme tie zvyšné zápasy, tak je to naše. Ak postúpime, tak si myslím, že nepostúpi Enterprise.
SINNERSvs.Sazka.BRUTE
beastik  Česká republika
Cannie  Česká republika
ZEDKO  Česká republika
NEOFRAG  Česká republika
 SHOCK  Česká republika

Nuke

16:10

 Česká republika suplicK
 Česká republika fredi
 Česká republika Crazyy
 Česká republika BLUEE
 Česká republika KWERTZZ

Možná až překvapivě vyrovnaného duelu se dočkali diváci, když na mapě Nuke tým Sazka.BRUTE pořádně potrápil SINNERS. Velmi dobře se oběma týmům dařilo za teroristickou stranu a gladiátoři opravdu dlouho favority tlačili. Nakonec ale SINNERS svou sílu demonstrovali a hlavně NEOFRAG (34 killů) a SHOCK (29 killů) předváděli neskutečnou show. 

Dnes se ukázalo to, že když se třeba dvěma členům nedaří, ostatní zaberou o to víc a pomohou jim dotáhnout to k té výhře. Co se týče play-off, já jsem viděl že minule na rozhovoru tu nějakej cvrček z eSuby střílel do éteru nějaké predikce a k tomu můžu jenom říct že eLiVovi analytické predikce a schopnosti budou asi tak dobré, jako ty jeho hráčské, čili žádné. Jestli se nějakej drzej parazit snaží provokovat nás jako SINNERS, tak mu jenom vzkážu, že ty chlape budeš ještě rád, když se do toho finále dostaneš. Teď už se začni modlit, po obědě se začni taky modlit a ještě u večeře až to skončí, tak se taky modli, protože když se náhodou dostaneš do toho finále, tak z tebe udělám slepičí polívku, tak jak to bylo minulou sezónu a jak to taky už bude. Mně je to jedno, kdy dostaneme eSubu, zničíme ji.
Eclot Gamingvs.CZC.eSuba
K1-FiDa  Česká republika
MoriiSko  Česká republika
noobiq  Česká republika
ZEDc  Slovensko
Fizarezi  Česká republika

ECLOT

Nuke

10:16

eSuba

 Slovensko The eLiVe
 Česká republika blogg1s
 Česká republika Levi
 Slovensko luko
 Slovensko NIO

Poslední hra dne se uskutečnila na mapě Nuke a modrá krev začala na neoblíbené teroristické straně. ECLOT za CT dokázali velice slušně využívat taktickou výhodu a šli do mírného vedení. To ale nebylo natolik vysoké, aby blogg1sovo přesné AWP v druhé polovině nezařídilo eSubě vítězství. Za CT stranu benq1ho svěřenci jasně dominovali a právě blogg1s byl v tomto utkání jednoznačným MVP. Za 26 kol zaznamenal 32 killů, 7 entry fragů a K/D 1,88. Jak odpověděl blogg1s (s majitelem eSuby za zády) na Cannieho ostrá slova?

Láďa spokojený není... My nemusíme takhle mluvit, takže to asi necháme takhle mezi klukama, ale možná by se měl modlit právě Cannie ať to vyhrajou, protože pak by padaly změny a myslím, že první místo je na něm. Nechci přikládat pod kotel, jen bych řekl, ať jde Cannie radši na deathmatche.
Aktuální tabulka po 12. hracím dni soutěže
#Název týmuZVVPPPP+-+/-B
1.SINNERS (SIN)1211001188110+7833
2.CZC.eSuba (ESB)128103175137+3826
3.Enterprise (EP)125205169162+919
4.Sampi (SMP)116005159154+518
5.Dark Tigers (DTG)126006162160+218
6.eEriness MARVO (EE)122226147189-4212
7.Eclot Gaming (ECT)123018154171-1710
8.Sazka.BRUTE (BRT)131138144217-738
Tipsport COOL liga
Štítky: COOL CSGO liga