Přejít k hlavnímu obsahu

Unikátní informace z Valorantu dnes na CzechCloudově streamu!

31. 3. 2020 | 15:18 VALORANT
Stanovení oficiálního termínu uzavřené bety Valorantu v nás všech vyvolalo ještě větší zvídavost a hlad po všemožných novinkách. Pokud jste na tom tedy podobně, máme pro vás skvělé zprávy, protože na dnešním CzechCloudově streamu se dozvíte aktuality z testovací verze Valorantu a spoustu dalších detailů točících se kolem této střílečky.
Valorant CzechCloud
Valorant CzechCloud

Dobré zprávy pro všechny nadšené hráče lačnící po co nejdetailnějších aktualitách z nové taktické kompetitivní střílečky. Jak již všichni velmi dobře víte, tento víkend se konalo speciální testování Valorantu, kterého se účastnili nejrůznější streameři ze všech koutů světa, a samozřejmě nesměla chybět ani přítomnost našich českých borců. Pro ty z vás, kterým tato informace nějakým způsobem unikla, znovu prozradíme, že testovací verzi hojně očekávané pecky si měl možnost vyzkoušet Petr "CzechCloud" Žalud a nechyběl ani Nikolai "Mazarini" Lazarev. Nás teď zajímá jejich názor a pohled na současný stav hry, zatímco budeme bedlivě vyhlížet další obsah ze hry.

Jak jsme zmiňovali v předchozím článku, z dostupných informací zatím víme, že closed beta hry oficiálně začíná až 7. dubna. Naši čeští streameři měli možnost si tento víkend Valorant exkluzivně vyzkoušet, a i když obsah přímo ze hry mohou vydávat až 3. dubna, ani to je nezastaví v tom vám poskytnout nějaké šťavnaté drby už nyní. Tímto vás zveme na dnešní CzechCloudův stream, který začíná v 17:00, kde konečně budete mít možnost z něj vypáčit co nejvíc novinek ohledně jeho zkušeností s testovací verzí a Valorantu vůbec. Určitě se v této souvislosti dozvíte jak budou probíhat následující dny, dostane se vám blížšího upřesnění jak získat klíč do bety a samozřejmě nebude chybět ani pořádná nálož dalších detailů a unikátních informací. Takže si nezapomeňte naladit stream a uvidíme se tam!

Štítky: CzechCloud, mazarini