Přejít k hlavnímu obsahu

Universe se probírají z letního spánku a angažují PUBG tým, díky kterému nebudou chybět na MČR

22. 9. 2020 | 20:40 PUBG: Battlegrounds
Universe poslední roky patří ke známým týmům domácí scény, ale léto – nebo minimálně poslední týdny – byly v jejich podání velmi slabé. Chvíli to dokonce vypadalo, že se ze scény beze slova vypaří. Po období ticha a konci některých sekcí však přichází probuzení a s ním i nábor prvního zajímavého mančaftu.
Universe PUBG
Universe PUBG

Universe se pyšnili sekcemi ve hrách CS:GO, PUBG, Valorant a FIFA 20, přičemž poslední updaty o výsledcích sahají na týmových kanálech několik týdnů dozadu. S prvním zářijovým dnem fanoušci organizace zjistili alespoň situaci kolem fotbalové simulace, ale u dvou sekcí, do té doby bojujících o každý MČR bod, najednou bylo ticho po pěšině. Kdo pravidelně čte náš novinkový servis, tak ho rozpad CS:GO týmu neminul, ale ten PUBG proběhl zcela v tichosti. Jak už to bývá, hráči šli jinými cestami a tohle vše podpořilo letní spánek Universe. Kvalifikace na Vodafone MČR v CS:GO je s největší pravděpodobností ztracená, ale v PUBG to Universe nevzdávají! Co se týče Valorantu, tak u něj jednoduše proběhl nešťastný výběr, protože sestava spolu nevydržela ani první turnaje.

Vedení organizace se vzbudilo v ideální možnou chvíli, protože 20. září skončilo poslední letošní přestupové období, ve kterém bylo naposledy možné naverbovat hráče i s jejich MČR body. Infactus se takto spojili s Pampeliškovými Gody a díky tomu si o letošní finále zabojují, a tentýž nápad následně realizovali Universe. Ulovit se jim totiž podařilo tým s názvem NoBrain, kde kromě tří stálic vyčnívá především Crowley, bývalý hráč eSuby a mistr ČR z roku 2018. Sestava tak nyní kombinuje dravé mládí se dvěma zkušenými střelci, což bude pro závěr sezóny jistě potřeba. Díky této fúzi se navíc Universe z hrany nejnižších postupových příček kataputovali na aktuální 11. místo, což s celkovým kontem převyšujícím 1000 MČR bodů bude na postup stačit – pokud se tedy kluci nerozpadnou. U samotné organizace se zdá, že se vrací do aktivity, takže tato akvizice je hodně důležitá.

Kapitán týmu Rewerend se o přesunu vyjádřil takto:

Rozhodně si vážíme, že jsme v Universe, a i díky tomu budeme reprezentovat na MČR. Je to dalším stupněm v našem snažení, naším cílem bylo se tam dostat a udělat co nejlepší výsledek. I proto jsme do týmu vzali zkušeného hráče Davida "Crowley" Harašíma, který nám svými zkušenostmi pomůže, hlavně co se týče fightu z lepších pozic, do kterých se chceme dostávat, protože střílet umíme.

Nynější PUBG sestava týmu Universe:

 Česká republika Radek 'Rewerend' Němec
 Česká republika Jakub 'qoudyy' Šebek
 Česká republika Robin 'RobaKK' Havlík
 Česká republika David 'Crowley' Haraším

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.