Přejít k hlavnímu obsahu

Universe si pro novou sezónu udrželi své složení

20. 12. 2018 | 03:50 Counter-Strike 2
Tým Trust.Universe byl jedním z mála elitních domácích týmů, který se nepředstavil v ESL Mistrovství Česka a Slovenska. Hráči si tak po těžkém podzimu mohli dát chvíli oddechu a začít se chystat na novou sezónu. To však mohly narušit změny v sestavě, které se sice jednu dobu zkoušely, ale nakonec se nic nestává finálním a Universe budou i nadále stavět na stabilní soupisce.
Výchozí obrázek
Team Universe

Jak už to často bývá, přestupní období odstartuje prvním přesunem, který odstartuje domino efekt a minimálně drobně zasáhne celou řadu týmů. Takhle nějak to mělo vypadat, když se s Teamem Brute rozloučili Zdeněk 'daxen' Dušek a Marek 'kinzo' Bílek a měli se spojit právě s triem hráčů Universe. Vypadalo to, že na ocet zůstanou Patrik 'Lastík' Ptáček a Lukáš 'lucasp' Pócsik a nová pětka vsadí zejména na své střelecké schopnosti.

Pár týdnů však uplynulo a historie se opakuje.

Trust.Universe jsou mezi domácími týmy jedním z těch, kteří sestavu mění nejméně často. Měli několik krizí, ale nejednou je dokázaly po čase překonat a minimálně většina hráčů se k sobě vždy vrátila. Tato stabilita přinesla spolu s příchodem neofraga také bronz z letošního Mistrovství České republiky, což ale nemusí být posledním úspěchem tohoto složení. Lastík, lucasp ani nikdo další nikam neodchází a pokud se nějakým následujícím přestupem nespustí další případná lavina, tento tým nastoupí do nové sezóny ve stejné pětici, jako jsme ji znali doposud.

Sestava Trust.Universe pro rok 2019:

 Česká republika Patrik 'Lastík' Ptáček
 Slovensko Lukáš 'lucasp' Pócsik
 Česká republika Lukáš 'Levi' Bouřa
 Česká republika Tomáš 'Mix' Bílík
 Česká republika Adam 'neofrag' Zouhar

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.