Přejít k hlavnímu obsahu

UNIZA Masters: Gameři v březnu míří do Žiliny

19. 2. 2019 | 16:00 Všechny hry
Ve dnech 22. až 24. března se v prostorách menzy Žilinské univerzity uděje druhý ročník UNIZA Masters, který se ponese ve stylu gaming turnajů a všeobecně herní zábavy.
UNIZA Masters 2019
UNIZA Masters 2019

Sami organizátoři akci nazývají esportovým festivalem, na kterém si užijí úplně všichni. Pro občasné pařany bude připraveno spoustu doprovodného programu, jako free to play zóny, přednášky, rozhovory se streamery či youtubery nebo cosplay soutěž. Zároveň se v žilinské menze uskuteční i turnaje ve hrách CS:GO, Clash Royale, Hearthstone a FIFA 19. To vše pod záštitou Fakulty elektrotechniky a informačních technológií UNIZA ve spolupráci s organizátory slovenských akcí z KOALANu.

Pokud vás zajímají technologické novinky, esport turnaje v oblíbených hrách, nebo máte nutkání uvolnit své hráčské já, rozhodně neváhejte a sledujte UNIZA Masters na sociálních sítích. Více o akci a jejím programu se dozvíte také na webu unizamasters.sk.

Lístky na tuto událost můžete zakoupit exkluzivně přes PLAYzone shop, který jejich prodej zprostředkovává v rámci dobročinné podpory domácí herní komunity. Vstupenek je k dispozici pouze omezené množství, a proto pokud zvažujete účast svého týmu, doporučujeme vám s jejich pořízením neotálet, jejich počet je totiž finální. Objednávat můžete z ČR v korunách a pro Slovenské týmy je samozřejmostí platba v eurech. Vstupenka slouží pro celý pětičlenný tým – při registraci je tedy třeba vyplnit do poznámky jméno týmu a soupisku hráčů, následně odeslat online platbu za vstupné a dále se již jen připravovat na tento očekávaný event, informace z přihlášky jeho pořadatelům totiž předáme za vás.  Pokud se chcete zúčastnit turnaje v CS:GO a nechce se vám platit startovní poplatek, tak nyní máte jedinečnou šanci vyhrát vstupenku v jednom ze třech turnajů, kde čeká na tým, který se probojuje na první místo. Do turnajů se můžete registrovat na těchto odkazech:

Sobota 23. února 18:00Uniza Masters 2019 - 1. Free Ticket Cup
Sobota 2. března 18:00    Uniza Masters 2019 - 2. Free Ticket Cup
Sobota 9. března 18:00    Uniza Masters 2019 - 3. Free Ticket Cup
UNIZA Masters 2019

Martin Kružliak, Generální Manažer

„Na UNIZA MASTERS 2019 sa veľmi teším, nakoľko sa jedná o výsledok našej takmer polročnej práce. S organizačným tímom sme si vytýčili jasný ciel, prekonať minulý ročník. Akcia je pre nás veľký miľník a srdcovka, nakoľko po prvý krát organizujeme niečo takto veľké na rovnakom mieste a s rovnakým partnerom (FEIT UNIZA). Našim cieľom je vytvoriť kvalitnú, každoročne sa opakujúcu akciu, ktorá by sa mala svojou kvalitou zapísať do sŕdc hráčov ako „Rolls Royce“ slovenských LAN-iek.“