Přejít k hlavnímu obsahu

Únorová CZSK Pro League je u konce, o EU FPL si premiérově zahrají dva nováčci

1. 3. 2019 | 09:00 Counter-Strike 2
Česko-slovenská FPL má za sebou další měsíc pravidelných bojů, které stály za to. Nejvyšší tři divize opět nabídly boje o věcné ceny partnerů Patriot a Alza.cz, kdo si tedy co odnesl a kdo nás bude reprezentovat v evropské kvalifikaci?
CZSK FPL
CZSK FPL

Že se s dostatkem píle dá do Evropy dostat, dokázal v únoru Sebastian 'beastik' Daňo, který do EU FPL kvalifikace postoupil z FPL-C a hned svůj první pokus proměnil v postup mezi elitu, kde v posledních týdnech pravidelně řádí zejména David 'Frozen' Čerňanský. Tuhle šanci mají i hráči z CZSK FPL, neboli Division 1. Své pokusy budou mít v březnu dva nováčci, v případě únorového šampiona Lukáše 'majur' Majurníka jde dokonce o nováčka v samotné Div1. V kvalifikaci do EU FPL jej doplní Erik 'rEylo' Němec. Kromě toho si nejlepší pětice vystřílela tyto odměny:

CZSK FPL

Všechno se samozřejmě netočí jen kolem nejvyšší soutěže, o ceny se bojovalo také ve dvou dalších divizích. Soutěžemi disponuje největší česko-slovenská PUG liga hned čtyřmi, stačí si jen vybrat a pustit se do dobrodružství vstříc úspěchům v Evropě, jako vykročil postupem do Division 1 tento měsíc ROBB1NNN.

CZSK FPL
CZSK FPL
CZSK FPL
Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.