Přejít k hlavnímu obsahu

Únorová HyperX Squad série včera poznala kompletní desítku kvalifikovaných finalistů

22. 2. 2019 | 10:39 PUBG: Battlegrounds
Třetí únorový turnaj znamenal poslední možnost se probojovat do měsíčního finále, kde si pouze ten nejlepší tým odnese ceny od HyperX.
Výchozí obrázek
HyperX PUBG Squad Series

Nejlepšími výkony se ve stremované skupině C prezentoval tým Trust.Universe, který jen potvrdil svoji kvalitu a před řadou kvalitních jmen, co také nebudou chybět na finále, ovládl celé klání a posunul se na první místo kvalifikačního pořadí. Jeho 46 killů navíc určilo také výherce diváckého slosování o SSD disk.

V áčku nejvíce řádili Team Resistance a NecroRaisers, mezi kterými byl nakonec jen jeden bod, druhého jmenovaného však včerejší výkon do finále neposune. Na čele třetí skupiny stanuly překvapivě tým Bejblejdy, ale ani ten po svém prvním turnaje do finále nepostupuje.

Z celkové TOP10 ještě vypadl tým VIKURVI, kterému příští týden začíná PEL Contenders liga a hráči museli svou účast odvolat. Revital Gaming se tak těsně do finále dostávají, naopak Team Clade a 4 Muškety mohou smutnit jako první pod čarou. Finálová BO5 je na programu ve čtvrtek 28. února od 18:00.

Kvalifikované týmy na finále únorové HyperX Squad Series
Trust.UniverseMajkl, Enthory, Romcekk, dodiiikkk179 b.
eXtatusarSHO, RedgieBeardo, Hawki, D0UBLE169 b.
Team ResistanceNoOne132, Hanyy01, neqrOx, Hunnted134 b.
Hammer SquadJustDave, Coudy, Sazzi, dEfault127 b.
Team Renegadeskl1ms0n, J3rdie, nKO, CudriXT120 b.
nEophytefilispin, waaKy, JumbiKK, ROFLX113 b.
BloodyDevilsHante, mKZ, DesertGun, Fukmik108 b.
eErinessTRoG, Shadee, Sakrblajs, Johnny_Lee104 b.
Back to the lobbyZidi, Kojotinsk, Jackuobo, Pablitos104 b.
Revital GamingluckyBunny, Maximm9, NX, Progyy100 b.
Štítky: HyperX
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.