Přejít k hlavnímu obsahu

Update #21 s Training Modem byl dnes vydán

12. 9. 2018 | 11:27 PUBG: Battlegrounds
Výchozí obrázek

Éra FIX PUBG pokračuje a i tentokrát se dočkáme hromady super vylepšení, hned 12 opravených bugů a zejména nového tréninkové režimu, o kterém konečně známe všechny detaily.

 

PUBG Update #21

Nový režim s názvem Training Mode přinese do PUBG možnost trénovat různé aspekty hry. Nová mapa má rozlohu 2x2 kilometry a od přidání na live server tuto možnost v menu jistě nepřehlédnete. Připojit se do tréninkového režimu můžete skrze klasickou queue, která bude spuštěna při 5 hráčích. Maximální počet je potom 20, nemusíte se tak zlepšovat pouze sami. Maximální hrací čas nové mapy je 30 minut a nemůžete na ní umřít, tedy klesnout pod 1hp.

Pokud vás zajímá, co všechno budete v Training Mode moci potrénovat, prozkoumejte si mapu.

PUBG Update #21

Tento update ale nebude pouze o nové mapě. Po Berylu M762 bude přidána další zbraň využívající 7.62mm náboje. Jde o MK47 Mutant, zbraň o 20 nábojích (30 s Ext. Magem) s možností střílet po jednom nebo v burstu po dvou nábojích, a spawnující se na všech třech mapách. Podobně jako Beryl M762 můžete vlastnosti pušky MK47 Mutant zlepšit všemi attachmenty vyjma stocku.

PUBG Update #21

Po přidání skútru se mapa Sanhok dočká dalšího exkluzivního vozidla, které bude další alternativou pro tříčlennou posádku vedle UAZu, Dacie a Minibusu. Půjde o komunitou vysoce chtěný Tuktuk, neboli Tukshai. Je sice pomalejší, ale o to lépe pasuje k prostředí této mapy.

PUBG Update #21

Novinkou bude také tzv. Supply System, v jehož rámci budete moci plnit mise. Ty vás budou postupně levelovat a vy následně získáte budete získávat odměny. Dalo by se to tedy lehce přirovnat k Event Passu při spuštění Sanhoku. Tyto mise se budou resetovat na denní a týdenní bázi. Různorodé odměny pak budete získávat po dokončení každého Survival levelu. Jednou z potvrzených odměn je také skin na Level 1 helmu, tedy absolutní novinka.

PUBG Update #21

Restrukturalizací projde také systém herní měny BP, která byla v posledních měsících označována za zcela zbytečnou. Nyní nebudete odměňováni pouze podle vašeho umístění ve hře, ale systém bude brát v potaz také odehraný čas, stejně jako různorodost map a herních režimů. Konečně také bude upraveno také to, kdy jste za one-man squady dostávali 4x více battle pointů.

Na jediném videu v tomto článku můžete spatřit nový attachment: Laser Sight. Hráči například série Battlefield jistě tuší, o co půjde. Laserový zaměřovač bude využívat slot gripu a jeho využití se hodí při tzv. hipfire a střelbě při držení pravého tlačítka myši, konkrétně snižuje rozptyl vaší střelby. Vývojáři aktuálně vědí o nesprávném zobrazování laseru, na kterém se stále pracuje.

PUBG Update #21

Zajímavým vylepšeními se může těšit i uživatelské prostředí. Novinkou 21. PC update se stává možnost označit přesně místo, kam míříte, které se neobjeví jako klasický marker na mapě, ale na vašem kompase v horní části HUDu. Tuto značku uvidí celý váš tým pro následujících 5 sekund, použít ji můžete každé 2 sekundy, takže nehrozí žádné přehnané spamování, které by se dalo zneužívat. V základu bude marker nastaven na ALT + kolečko myši, ale je možné jej přenastavit.

PUBG Update #21
PUBG Update #21

Mírně byly poupraveny také efekty modré zóny, která nyní bude jasněji viditelná z větší vzdálenosti. Po přidání nových typů počasí nebyla vidět tak dobře, proto přichází tato změna.

Poslední obrázkově popsanou novinkou je zobrazení vašeho aktuálního pingu a dalších informací ohledně vašeho internetového připojení, které se bude v základu nacházet v levém horním rohu vaší obrazovky. Samozřejmě však bude možné tohle zobrazení přesunout či vypnout.

PUBG Update #21

Svých změn se dočká i menu, kde bude kompletně přepracováno zobrazení obchodu i vašeho inventáře. Přidána bude také možnost otestování hlasitosti vašeho mikrofonu v nastavení.

Vývojáři opět slibují drobné úpravy za cílem zvýšení plynulosti hry a menšího kolísání samotných snímků za sekundu. Vylepšeny byly také replaye a přidána řada nových možností při vytváření vlastních custom her. Vedle dalších 12 opravených bugů v rámci kampaně FIX PUBG se dočkáme i dalších 22 z řad jiných, máme tak opravdovou radost, že hra opět někam směřuje!

Kompletní patch notes PC 1.0 Update #21 si můžete přečíst přímo na stránkách Steamu.

Štítky: PUBG, update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.