Přejít k hlavnímu obsahu

Update přišel i do Dota Underlords

27. 11. 2019 | 12:17 Dota 2
Novou aktualizaci nedostala jen Dota 2, ale i její autošachová verze Dota Underlords. Přichází noví hrdinové, nová synergie i nový herní mód.
Snapfire
Snapfire

Noví hrdinové

Do hry přišlo celkem pět nových hrdinů, a to Void Spirit, Storm Spirit, Ember Spirit, Earth Spirit a Snapfire. Díky oněm čtyřem Spiritům máme k dispozici novou synergii Duchů. Pokud máte na desce alespoň tři z nich a jsou nabití (použili svou schopnost), vytvoří mezi sebou trojúhelník a udělí poškození všem nepřátelům uvnitř. Rovněž na ně použijí své elementální efekty.

Snapfire spadá do třídy Kutilů a Draků. Stojí jeden zlaťák a investice do něj opravdu stojí za to. Několikrát do nepřátel vystřelí a poté jim svou brokovnicí zpomalí útok. Bonusová schopnost synergie draků vypadá ještě lépe. Jeho ještěr začne na nepřátele chrlit ohnivé koule a rozpoutá tak peklo na bojišti.

Nový herní mód

Vývojáři představili nový mód s názvem Rychlovka, který skvěle reprezentuje své jméno. Hrdinové se zde vylepšují ze dvou hrdinů niží úrovně, místo třech. Ještě podstatnější změnou je, že začínáte už s pěti hrdiny, každé druhé kolo se automaticky zvyšuje vaše úroveň a můžete celkem jen čtyřikrát prohrát. Zápasy by měly trvat okolo deseti minut, takže je to ideální na krácení chvíle ve škole o přestávce nebo při jízdě v MHD. Zatím je mód dostupný pouze v nehodnocené verzi, v budoucnu však přibude i možnost hodnocených zápasů.

Na kompletní seznam změn se můžete podívat v klientovi hry nebo na webových stránkách.