Přejít k hlavnímu obsahu

Už dnes můžete být na Twitchi svědky prvního PlešCastu v podání CzechClouda!

23. 10. 2020 | 15:38 Twitch.tv
Už dnes vypukne první podcast na Twitchi v režii jednoho z největších českých streamerů! Přijďte si v 18:00 naladit CzechCloudovův kanál a nenechte si tak uniknout první díl PlešCastu, ve kterém bude figurovat jako host datový analytik Petr Ludwig!
PlešCast
PlešCast

Podcasty jsou zajímavým a velice rozšířeným trendem současnosti, a proto bylo jen otázkou času, než se do toho vloží i větší celebrity ze světa esportu. Dneškem počínaje si tak na Twitchi budete moct pravidelně naladit kanál Petra 'CzechCloud' Žaluda, jedné z nejvýraznějších tváří českého Twitche a úspěšného reakčního streamera i youtubera, který se pouští do vlastního podcastu nesoucího příznačný název PlešCast!

První PlešCast se odehraje přímo na Twitchi 23. října v 18:00 hodin na zmíněném CzechCloudově kanále a prvním hostem bude datový analytik, publicista a spisovatel Petr Ludwig! Určitě nemusíme představovat o koho se jedná, můžete jej v současné době znát díky jeho skvělým příspěvkům k současnému nouzovému režimu a celé situaci kolem pandemie. Mimo jiné také napsal knižní hit s názvem "Konec prokrastinace", nebo vytváří jeden z nejsledovanějších českých podcastů s názvem Deep talks.

Můžete se tak těšit na pravidelnou dávku zajímavostí v podání CzechClouda, která se zpočátku bude odehrávat minimálně každý měsíc. I když zatím nevíme jména dalších hostů, budete se mít určitě na co dívat. Diváci by měli obdržel dávku kvalitního obsahu, na kterém se budou podílet streameři a youtubeři, ale nebudou chybět ani další zajímavé osobnosti, jako zpěváci, herci, či dokonce politici. Nesmutněte, pokud zrovna nestihnete vysílání, PlešCast bude dostupný v záznamu na Twitchi, ale i na YouTube, Spotify, Apple Music či Google Podcasts.

Štítky: CzechCloud, PlešCast