Přejít k hlavnímu obsahu

Už jste vyzkoušeli Fantasy Battle Royale? Aprílový žertík, který trvá týden, se opravdu vydařil

4. 4. 2020 | 11:55 PUBG: Battlegrounds
PUBG nezažívá úspěšné období, ale vývojáři se těm největším problémům hry nevěnují. O to více s podivem bylo, když se rozhodli pro den všech vtípků připravit speciální herní mód, který překopává mechaniky hry. Nutno ale říci, že Fantasy Battle Royale sám o sobě není vůbec špatný, i když to už není PUBG, jaké ho znáte.
Fantasy Battle Royale
Fantasy Battle Royale
Zdroj: Zdroj

O speciálním herním módu, který ve hře vydrží od 1. dubna přesně týden, jsme vás informovali předem díky předešlým únikům informací. Rozhodli jsme se ale Fantasy BR dát šanci. Všechno jeho dění se v režimu TPP Squad odehrává na mapě Dragon's Isle, což je přepracovaný Erangel, kde dostanete na výběr jednu ze čtyř tříd. Barbarian je bojovníkem na blízko, který má hodně životů a využívá hněv ke zrychlenému pohybu. Ranger je odstřelovač na dálku, jenž využívá speciální kuši Dragonslayer. Hodně poškození rozdává i Wizard, který do hry dokonce přidává i kouzla, samotné Firebally. Na oplátku má však nejméně životů. Složení týmu doplňuje Paladin, jenž disponuje jedinečným štítem a hlavně je uzpůsoben k podpoře a uzdravování spoluhráčů.

Barbarian
Ranger
Wizard
Paladin

V tomto módu vás nečekají klasické zbraně, ale zbrusu nové předměty, které můžete dokonce levelovat. Samozřejmě mluvíme o prstenech, náhrdelnících a především unikátních zbraních pro každou třídu. Ve hře je také upravený airdrop, který vám nabídne Zircon, materiál pro vylepšení předmětů na maximální pátý level. Pohybovat se po mapě budete za pomocí Dragon Wagon a Noble Steed, což jsou speciální verze vozidla UAZ a motorky. Speciální neříkám kvůli vlastnostem, ale designu s rohem jednorožce a s barvami duhy. Celý tento režim má dokonce i vlastní úkoly, takže pokud vás náš popis zaujal, určitě vám ho doporučujeme vyzkoušet.

Fantasy Battle Royale
Fantasy Battle Royale
Fantasy Battle Royale
Zdroj: pubg.com
Štítky: PUBG update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.