Přejít k hlavnímu obsahu

Už nemusíte sledovat jen Maziho a Clouda, dropy nyní najdete všude

15. 4. 2020 | 17:53 VALORANT
Po více jak týdnu uzavřené bety se už nemusíte dívat pouze na zprvu zasvěcené streamery, protože dropy s přístupem nyní padají na všech kanálech vysílajících Valorant. Kromě zahraničních streamerů se rozšiřuje i česká Valorant scéna a máte opravdu široký výběr.
Valorant drops
Valorant drops

Jak si někteří z vás jistě všimli, na Twitchi už aktuálně běží pozitivní změny týkající se dropů klíčů do uzavřené bety Valorantu. Zprvu jste se mohli o přístup ucházet pouze na několika z mála vybraných kanálů, u nás na české scéně konkrétně na dvou – u CzechClouda a Mazariniho. To je však minulostí, protože nyní máte šanci na získání klíče z absolutně jakéhokoliv streamu, který vysílá Valorant.

Je důležité mít na paměti, že to nijak nenavýší vaši šanci na získání přístupu, jelikož počet dropů zůstává nezměněn. Jedinou novinkou tedy je, že už nemusíte dokola sledovat ty samé kanály, ale můžete se směle pustit do brouzdání vod Valorantu, zatímco vám při prozkoumávání nového území zůstává stejná šance na klíč. I na české scéně se okamžitě roztrhl pytel se streamery Valorantu, kteří čekají na vaši návštěvu, a můžete sledovat i dobře známá jména, jako spajKK, Viktorkaa, nebo RedgieBeardo.

Nakonec trochu naděje pro ty z vás, kteří neúnavně čekáte na svůj klíč, ale stále se vám nepoštěstilo. Riot zmínil, že manuálně dodá přístup několika tisícům z těch nejvíce zapálených diváků na Twitchi a sami vývojáři ujišťují, že neúnavně pracují na neustálém navyšování kapacity serverů. Zatím se však neví, kdy se jim to povede uskutečnit, protože sami přiznávají, že se v průběhu bety stále učí co nejlépe zvládat správu zatížení serverů.