Přejít k hlavnímu obsahu

Už tento pátek můžete patrně počítat s prvním Valorant Twitch Rivals

1. 4. 2020 | 16:54 VALORANT
Věci se dávají konečně do pohybu a už tento pátek má údajně odstartovat vysílání z první akce Twitch Rivals, kde bude figurovat nová taktická střílečka Valorant. Je to zároveň také první možnost, jak si můžete hru pořádně prohlédnout a navíc u toho sledovat, jak se mezi sebou řežou vaši oblíbení streameři.
Valorant Twitch Rivals
Valorant Twitch Rivals

Po víkendovém testování alpha verze nadcházející střílečky Valorant vám nedáme ani na chvíli pokoj, protože spousta věcí naznačuje tomu, že Twitch Rivals pravděpodobně na 3. dubna chystají zajímavou událost. Podle žurnalisty Roda "Slasher" Breslaua se celá akce, která se točí kolem esportových profíků a streamerů, již odehrála a také byla natočena. Tento pátek tedy konečně končí embargo a vy se můžete těšit na první Twitch Rivals stream z nejnovější střílečky, kde samozřejmě nebudou chybět ani komentátoři. Zatím si musíte vystačit s tímto datem, protože přesný čas ještě nikdo nezveřejnil, ale očekává se, že bude nastaven tak, aby nejvíc vyhovoval severoamerickému publiku.

Můžete se tak těšit na spoustu oblíbených streamerů, kde nebude chybět například CouRage, TimTheTatman, Pokimane, xQc a ani shroud, a to i přesto, že přesunul své působení na platformu Mixer. Zatím se ani neví, jak přesně bude vypadat prize pool, na bližší informace si holt budeme muset ještě počkat. I bez přesnějších detailů se však bude jednat o vůbec první akci, kde budou mít fanoušci šanci si Valorant pořádné očíhnout od hlavy až k patě. Už se tedy nemusíte spokojit s pouhými teasery agentů, ale budete mít možnost si hru prohlédnout v celé kráse, včetně slibovaného bonusového kola, záhadného devátého agenta a Spiku (bomby).

Od třetího dubna se můžete těšit na hromadu dalšího obsahu z Valorantu, protože streameři budou mít povolení použít svůj již natočený obsah, takže nezapomeňte sledovat i naše české streamery – Petra "CzechCloud" Žaluda a Nikolaie "Mazarini" Lazareva. A pokud jde o vás, uzavřená beta začíná 7. dubna a bude mimo jiné dostupná i v Evropě, takže nezapomeňte sledovat streamy a možná se vám poštěstí získat přístup, pro Evropu je přichystáno pouze 25 000 klíčů!