Přejít k hlavnímu obsahu

Už žádné další otázky. Ve čtvrtek odhalíme detaily závěru letošní sezóny Vodafone MČR v PC hrách

Touto dobou bychom už dávno měli v prodeji vstupenky na finálový event Vodafone MČR v počítačových hrách, pokud by nebyl rok takový, jaký je. My už ale máme všechny důležité informace pohromadě, takže nastal čas vyložit karty na stůl.
Vodafone MČR v počítačových hrách
Vodafone MČR v počítačových hrách

Plánování jubilejního desátého finále Vodafone MČR v PC hrách ovlivnila koronavirová pandemie, tak jako spoustu dalších odvětví či samotných herních šampionátů. My jsme však nechtěli předčasně skládat zbraně a nyní už máme o všem jasno a jsme schopni odpovědět na jakékoliv otázky spojené s vrcholem letošní sezóny na domácím poli esportu. Všechno na vás vybalíme ve čtvrtek okolo 19 hodin v rámci na Twitchi, konkrétně mezi 1. a 2. zápasem aktuálního kola Tipsport COOL ligy. Udělali jsme pro MČR maximum a věříme, že nám to vrátíte!

Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.