Přejít k hlavnímu obsahu

Uzavřená beta Valorantu startuje právě teď!

7. 4. 2020 | 13:39 VALORANT
Čekání je u konce, protože dnes to konečně vypukne! Uzavřená beta nové taktické střílečky Valorant je konečně tady. Pokud jste stále nedostali svůj klíč, nevěste hlavu, jelikož stále máte možnost jeden dostat, a to dnes od 14:00 počínaje. Hodně štěstí!
Valorant Closed Beta
Valorant Closed Beta

Nastal okamžik, na který jsme všichni čekali, uzavřená beta Valorantu oficiálně začíná již za okamžik! Dnešek je prvním dnem, kdy budou mít samotní hráči, kteří ovšem obdrželi klíč, možnost skočit do zbrusu nové taktické střílečky a vyzkoušet si všechny její dostupné funkce. Do uzavřené bety se mají prozatím možnost podívat servery Severní Amerika, Rusko, Turecko a Evropa, ostatní si musejí ještě nějaký čas počkat, což znamená, že máte naprosto unikátní příležitost si už nyní nasbírat nějaké ty herní zkušenosti.

Ti z vás, kteří svůj klíč do uzavřené bety ještě nedostali, nezoufejte! Dnes, 7. dubna od 14:00, máte možnost znovu sledovat streamy na Twitchi s tématikou Valorantu, protože budou znovu padat dropy a tentokrát v ještě větším množství, takže tam nahoďte nějaký stream a už jen čekejte. Jak nový obsah ze hry, tak exkluzivní první stream z nové střílečky, při jehož příležitosti máte šanci získat svůj vlastní klíč, můžete sledovat na CzechCloudově kanále. Držíme vám palce!

Štítky: CzechCloud