Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq jdou do Evropy a díky Tipsportu vám přineseme oficiální komentovaný stream!

24. 3. 2021 | 13:29 Counter-Strike 2
Ve finále HAL3000 MČR Tour se kromě vstupenky na MČR bojovalo i slot do třetí sezóny European Development Championship. Pozvánku do hlavní části si díky triumfu vybojovali SINNERS Esports, jejich finálový protivník Entropiq si vysloužil slot v uzavřené kvalifikaci, která za podpory Tipsportu odstartuje naše oficiální česko-slovenské přenosy.
European Development Championship Season 3
European Development Championship Season 3
Zdroj: grafika PLAYzone

European Development Championship si spojujeme především s naší českou jedničkou SINNERS, která ve druhé sezóně tohoto turnaje dokráčela do semifinále, kde nestačila na Sprout. V té třetí o ně opět nebude nouze, v jejich cestě je ale můžou doplnit i momentálně dobře hrající Entropiq. Hráči v zelenočerném se pokusí probojovat do hlavní části přes uzavřenou kvalifikaci, která proběhne v termínu od 25. do 28. března.

Jak to bude probíhat? Celá uzavřená kvalifikace se odehraje jednoduchým pavoukem s BO3 zápasy, kde jedna prohra znamená konec v celém turnaji. Do hlavní části s prize poolem 30 000 $ se kvalifikují dva nejlepší celky, které uspějí v semifinále. V řeči čísel to tedy znamená, že pro postup musejí Entropiq třikrát zvítězit. My si tuhle příležitost samozřejmě nenecháme ujít a díky společnosti Tipsport se můžete těšit na oficiální živé přenosy s komentářem Marka 'shadye' Hovance, Mateje 'forji' Kmitě, Jozefa 'Joshua' Dekana či Přemka 'huhy' Maliny. Cestu Entropiq, a následně i SINNERS Esports v hlavním turnaji, odvysíláme přímo na našem Twitch kanále.

Kurzová nabídka EDC Season 3
Kurzová nabídka EDC Season 3
Zdroj: Tipsport.cz

Naši střelci v prvním kole vyzvou ve čtvrtek ráno nebezpečný celek GROND, který už ale vloni jednou porazili. V případě výhry na ně bude v sobotu ráno čekat lepší z týmů na 76. a 103. místě světového žebříčku. Vyvrcholení celého snažení by poté bylo na programu v neděli po poledni. Nejzvučnějším jménem na straně pavouka s Entropiq je bulharský tým SKADE, který se pohybuje v TOP 50 světa a aktuálně má dlouhý winstreak.

V hlavní části turnaje už čekají zvučná jména, jako Sprout, Endpoint nebo AnonymoSINNERS tedy opět nečeká nic lehkého, po úspěšných taženích ze začátku roku ale věříme, že podobně jako ve druhé sezóně opět zazáří. Pro Entropiq by postup dále znamenal první ostrou konfrontaci, tak snad jim kvalifikace vyjde na jedničku!

European Development Championship 3 – uzavřená kvalifikace
  Rusko GROND-         
 Čtvrtek 10:00   Evropa Vítěz OF1-      
  Česká republika Entropiq-         
    Sobota 10:00   Evropa Vítěz QF1-   
  Rusko SG.pro-         
 Čtvrtek 13:00   Evropa Vítěz OF2-      
  Německo ALTERNATE-         
       Neděle 13:00   Evropa Postupující #1 
  Polsko Illuminar-         
 Čtvrtek 16:00   Evropa Vítěz OF3-      
  Rusko 1WIN-         
    Sobota 13:00   Evropa Vítěz QF2-   
  Bulharsko SKADE-         
 Čtvrtek 19:00   Evropa Vítěz OF4-      
  Rumunsko Infinite-         
            
  Albánie BLINK-         
 Pátek 10:00   Evropa Vítěz OF5-      
  Švédsko Granite-         
    Sobota 16:00   Evropa Vítěz QF3-   
  Francie DBL Poney-         
 Pátek 13:00   Evropa Vítěz OF6-      
  Maďarsko BEE-         
       Neděle 16:00   Evropa Postupující #2 
  Dánsko Tricked-         
 Pátek 16:00   Evropa Vítěz OF7-      
  Ukrajina beznadejdi-         
    Sobota 19:00   Evropa Vítěz QF4-   
  Ukrajina NAVI Junior-         
 Pátek 19:00   Evropa Vítěz OF8-      
  Malta Eversio-         
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.