Přejít k hlavnímu obsahu

V dalším PLAYzone Podcastu vyzpovídáme novou tvářičku ve světě esportu, Báru Dvorskou

8. 9. 2020 | 18:49 Všechny hry
Domácí esportový rybníček v posledních týdnech a měsících zpozorněl novou tváří mezi moderátory. Bára Dvorská se však přirozeným talentem ihned zorientovala, a i když je v esportu teprve krátkou chvíli, tak můžeme říct, že jde o svěží vítr do našeho světa.
PLAYzone Podcast
PLAYzone Podcast

Hlas Báry Dvorské můžete znát z pravidelného vysílání na Fajn Rádiu. Právě díky rádiovým přenosům je její hlasový přenos opravdu vytříbený a jakmile se jednou postavila za moderátorský pult Sazka eLEAGUE, hned bylo vidět, že šlo o trefu do černého. Její tvář navíc můžete vidět u moderování představovacích videí týmů či herních prostředí, jako v případě Sazka.BRUTE nebo Enterprise Esports při netradičním bootcampu na zámku.

Bára si nehraje na žádného odborníka, ale k čemu se nachomýtne, tak po krátkém zorientování ani nepoznáte, že se tomu nevěnuje delší dobu. Novou tvář jsme si tak nyní pozvali do PLAYzone Podcastu, kde s ní probereme její kariéru a Tučňák se jistě dostane i k tomu, jak svět elektronického sportu u nás zatím vnímá. Premiéra proběhne ve středu od 17:30 na našem Twitchi, archiv poté najdete na webu i dalších oblíbených platformách.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.