Přejít k hlavnímu obsahu

V Japonsku se příští rok otevře hotel zaměřený na esport

25. 9. 2019 | 06:20 Všechny hry
Esportová scéna se dostává do popředí a stává se jedním z nejvíce lukrativních odvětví videoherního průmyslu. Stále více lidí se touží stát druhým Ninjou a esport je konečně považován za opravdový sport. A již brzy budete moci navštívit hotel věnovaný jen a pouze profesionálnímu hraní.
Esport
Esport

Hotel, který se v angličtině nazývá „The Esports Hotel E-Zone Cyberspace“, bude otevřen již příští rok v japonské Osace, konkrétně ve čtvrti Nipponbashi, a nabídne kromě dobrého noclehu i vysoce výkonné herní počítače. Podle stránky Fashion Snap budou v prvních třech patrech umístěno více než 70 již plně vybavených herních počítačů, připravených ke streamování. Hotel, první svého druhu v Japonsku, otevře své brány v dubnu 2020.

The Esports Hotel E-Zone Cyberspace

Hotel se bude nejspíše soustředit spíše na gaming než komfort, takže většině svých hostů nabídne pouze „nutný základ“. Pokud budete chtít zažít trochu více pohodlí, budou v nabídce i lepší apartmány. Ty budou mít vlastní herní vybavení, takže pokud nebudete chtít, nemusíte ze svého pokoje vůbec vycházet.

Tento hotel se jistě stane oblíbeným místem pro herní nadšence, kteří zamíří napřesrok do Osaky. Bohužel se však zatím neví nic o tom, kolik hosté za ubytování zaplatí. Dá se ale očekávat, že to nebude nic levného. Kdo ví, možná již některá z esportových hvězd rezervuje letenky do Osaky.

Zdroj: gamebyte.com
Štítky: esport