Přejít k hlavnímu obsahu

V listopadu nás čeká turnaj EWC ve hře FIFA 21

2. 9. 2020 | 10:30 EA SPORTS FC 24
Už nyní se můžete registrovat na turnaj FIFA EWC naplánovaný na listopad a prosinec. Prize pool bude složený ze třech částí, první bude startovné od hráčů, druhá peníze od sponzorů a v poslední řadě peníze od fanoušků, kteří se turnaj rozhodnou podpořit.
fifa
fifa

Registrace probíhají od září až do 31. 10. prostřednictvím soukromých zprává Facebook stránky FIFA EWC nebo na e-mailu fifaewc@seznam.cz, přičemž startovné činí 475 korun a hrát se bude na konzolích PS4. Turnaj bude maximálně pro 512 hráčů, kteří v online kvalifikaci ve skupinách o 4 hráčích utkají o postup do offline finále. Z každé skupiny vypadne jeden hráč, první si zajistí postup rovnou do druhého kola play-off. Finále FIFA EWC se bude konat v Plzni, datum zatím není jisté. Přesnější pravidla a podmínky turnaje budou ještě upřesněny, vaše případné otázky můžete klást na již zmíněnou Facebook stránku. Co je zajímavé, peníze se nebudou dělit pouze mezi ty nejlepší. Rozdělovat se totiž budou už v online části, kde se budou finančně hodnotit zápasy a vstřelené góly.

„Systém hraní, pravidla a následné rozdělení prize money budou uveřejněny po uzávěrce, neboť vše bude záležet na počtu hráčů, výši vybraných peněz a také skloubení časového harmonogramu všech potřebných. Systém rozdělení peněz je nastavený tak, aby si i hráči, kteří se nedostanou do nejvyšších míst, přišli na slušnou odměnu za své zápolení. Na co se můžete těšit v průběhu turnaje budou určitě rozhovory s hráči, přenosy zápasů a reportáže."

- Petr Basl, hlavní organizátor turnaje

fifa2
Zdroj: facebook.com
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.