Přejít k hlavnímu obsahu

V Overwatchi je nová mapa, je jí město lásky, Paříž

6. 2. 2019 | 09:40 Overwatch
Overwatch mapy už zahrnují tematické parky i vesmírné stanice. Nyní se hráči mohou odvážit do celého nového města, a to Paříže, Města lásky, která bude novou Overwatch útočnou mapou.
Paris
Paris

Mapa umožňuje hráčům objevovat slavné francouzské hlavní město, zatímco bojují v jeho úzkých uličkách a ikonických meznících.  

Mnoho dobře známých prvků města dostalo svou Overwatch tvář. Místo Moulin Rouge ve skutečné Paříži mapa obsahuje Cabaret Luna, domov hudebních talentů divy, Luny. Užijte si francouzské delikatesy jako mille-feuille a barevné makrónky v Pâtisserii Galand. A nakonec si hráči mohou dopřát klidnou procházku po Maison Marat, velkolepém paláci v samém srdci města.

Vytvoření pařížské mapy bylo pravděpodobně podníceno přijetím Paris Eternal jako jednoho z rozšiřujících týmů v Overwatch League (k čemuž došlo před několika měsíci). V tom případě možná další mapy zahrnou Toronto, Washington D.C. nebo některé z čínských měst, odkud jsou další týmy přijaté do esportové ligy.

Do té doby nadšenci už mohou novou mapu testovat na PTR (Public Test Region) a prohlédnout si všechno umění spolu s přednostmi spojené s mapou na webových stránkách Blizzardu. 

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.
 

Zdroj: DotEsports
Štítky: Mapa, Overwatch