Přejít k hlavnímu obsahu

V Rocket League se objevily nové skiny zaměřené na esport

17. 4. 2019 | 08:00 Rocket League
Slavná fotbalová hra s autíčky přichází se skiny, díky kterým můžete reprezentovat svoje oblíbené esportové týmy, které to jsou?
Rocket League Esport Týmy
Rocket League Esport Týmy

Rocket League Esports zakládá pilotní program pro tuto ligu také v rámci obsahu přímo ve hře, hráči si tak mohou koupit zcela nové skiny na část svých aut, jako je například volant nebo banner. V posledním přídavku do hry tak můžeme najít skiny od všech jedenácti týmů, účastnících se této ligy: Cloud9, Evil Geniuses, Ghost Gaming, Team Vitality, TSM, NRG Esports, Dignitas, G2 Esports, Mousesports, Rogue a Splyce.

Cloud9 skin

Jak obchod funguje?

V tomto updatu se v herním menu pod názvem Esports Shop objevila nová možnost skiny zakoupit. V tomto obchodě tak hráči mohou nakoupit šest nových skinů, které po 24 hodinách odrotují (některé po 48). Rocket League tak nabízí formát podobný těm, které můžeme v dnešní době spatřit u BR her, a s kterým přišla jako první hra Fortnite. 

Tyto nové předměty taktéž využívají novou měnu nazvanou "Esports Tokens", kterou je možné zakoupit v těchto balících:

  • 100 Tokens za $0.99
  • 600 Tokens za $4.99
  • 1200 Tokens za $9.99
  • 2500 Tokens za $19.99

Takto zakoupené předměty jsou prémiové, tudíž s nimi nejde obchodovat, stejně jako nejde obchodovat s výše zmíněnými tokeny. Samotné předměty pak startují od 100 tokenů. Jednotlivé nákupy však nejsou pouze pro hráčské potěšení, ale každá organizace podílející se na tomto projektu dostane z prodejů 30% vydělaných peněz, takže podpora svých oblíbených týmů je zde doslovná.