Přejít k hlavnímu obsahu

V sedmé Soutěžní středě si zahrajete o termohrnek a Premium vstupenku na letošní ročník MČR

5. 8. 2020 | 10:00 Všechny hry
V sedmém pokračování našich Soutěžních střed opět zabrousíme do vod oblíbeného Counter-Striku a vyzkoušíme tak fanoušky z historie MČR. Navíc máte možnost si zahrát o exkluzivní výhry, tak neváhejte a pojďme na to!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

Minulý týden naši fanoušci zabrouzdali do loňského ročníku MČR a měli za úkol se soustředit na členy CS:GO on air týmu. Ani tentokrát se nemění hra, kolem které se bude točit dnešní otázka, avšak blíže se podíváme na oblíbenou osobnost česko-slovenského gamingu a její historii při působení na MČR! Pouze správné odpovědi si projdou následným slosováním, které rozhodne o osudu našich soutěžících a vybere konečného vítěze, který si odnese exkluzivní výhru. Tento týden si zahrajete klasicky o třídenní Premium vstupenku na letošní ročník MČR, kterou obohatí stylový MČR termohrnek!

Sedmá otázka zní: V jakém roce skončil Ivan 'Devi' Lazarov na MČR se svým týmem na stříbrném místě v CS:GO? Vaše odpovědi pečlivě probereme na našem Instagramu hned pod soutěžním příspěvkem s totožnou otázkou. Trefit správnou odpověď můžete až do večera do 23:00, načež právě tyto odpovědi poputují do slosování, které vybere jednoho šťastlivce z vašich řad, který si odnese zmíněné ceny. Jestli tentokrát štěstí nebude stát na vaší straně, tak nezoufejte, máme pro vás připravené další otázky až do listopadu!

MČR