Přejít k hlavnímu obsahu

Tricked vyhrávají V4 Future Sports Festival 2019

22. 9. 2019 | 21:24 Counter-Strike 2
Maďarská akce určená pro propagaci esportu ve státech Visegrádské čtyřky je za námi. Zástupcům našeho regionu, týmu E-RIVALS, se po těsných zápasech bohužel nepodařilo probojovat se do play-off, kde se v semifinále rozloučili obhájci z mousesports i s Frozenem. Na celkového vítěze by si před turnajem jen málokdo vsadil.
V4 Tricked
V4 Tricked

Turnaj s netradičním formátem, kdy s osmi týmů skrze skupinovou fázi dostane do play-off rovných šest, odstartuje prvními zápasy již ve středu dopoledne. Právě středa a čtvrtek jsou dny určenými pro skupinovou fázi, kde dvě výhry znamenají přímý postup do semifinále a kdo dvakrát prohraje, ten se na stage ani nepodívá.

České a slovenské fanoušky bude bezesporu nejvíce zajímat skupina A, kde čekají těžké zápasy na tým E-RIVALS s trojicí fredi, BLUEE a Dev7l, a naopak favoritem skupiny a možná i celého turnaje je tým mousesports se slovenskou puškou Frozenem. Kromě nich se v Budapešti představí Virtus.pro a adwokacik z Polska, domácí tým Gamerzone, Tricked Esport z Dánska a již ve skupině se utká silné duo MIBR a Ninjas in Pyjamas.

Nám se s organizátory podařilo vyjednat práva pro oficiální česko-slovenský přenos, ve kterém bychom chtěli zaměřit především na počínání našinců. S výjimkou zahajovacího zápasu Virtus.pro vs. Tricked odvysíláme celou skupinu A. Pokud na E-RIVALS či mouz bude čekat čtvrtfinále, tak se na komentovaný stream můžete těšit i v sobotu. Jistotou je ale nedělní vysílání, které nabídne oba semifinálové duely i samotné grandfinále.

Skupina A Skupina B
St 11:00 Polsko VP0:2 Dánsko Tricked St 17:00 Brazílie MIBR2:1 Maďarsko Gamerzone
St 14:00 Evropa mouz2:0 Česká republika E-Rivals Čt 11:00 Švédsko NiP2:0 Polsko adwokacik
St 20:00 Dánsko Tricked1:2 Evropa mouz Čt 17:00 Brazílie MIBR2:0 Švédsko NiP
Čt 14:00 Polsko VP2:0 Česká republika E-Rivals Čt 20:00 Maďarsko Gamerzone0:2 Polsko adwokacik
V4 Future Sports Festival: play-off
            
     Evropa mousesports0      
            
    Neděle 11:00   Polsko Virtus.pro1   
  Švédsko Ninjas in Pyjamas0         
 Sobota 14:00   Polsko Virtus.pro2      
  Polsko Virtus.pro2         
       Neděle 18:00   Dánsko Tricked Esport 
            
     Brazílie MIBR0      
            
    Neděle 14:30   Dánsko Tricked Esport2   
  Dánsko Tricked Esport2         
 Sobota 18:00   Dánsko Tricked Esport2      
  Polsko adwokacik1         
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.