Přejít k hlavnímu obsahu

Valdaboy o vstupu Team Moops na scénu: Tvoříme silnou partu

7. 5. 2019 | 17:21 Hearthstone
Team Moops vstoupil na scénu jak blesk z čistého nebe a vedle silné CS:GO sestavy se může honosit především nadupanou Hearthstone sekcí. My jsme si tedy na rozhovor rozhodli pozvat jejich nejnovější karetní přírůstek, Valdaboye. Jak hodnotí svůj přestup z eSuby? A co si myslí o svých spoluhráčích? Čtěte v našem interview!
Team Moops
Team Moops

Ahoj Valdo, jak ses dostal do Moops?
 
Zdravím, v dubnu jsem dostal nabídku od majitele týmu Moops, kterou jsem přijal.  
 
Ty jsi předtím docela dlouhou dobu reprezentoval barvy eSuby, co tě přesvědčilo k přestupu?

V eSubě jsem strávil krásný rok 2018, každopádně jsem se letos rozhodl pro neupsání se modré krvi. Z jakých důvodů bych si rád ponechal pro sebe.

Fanoušci můžou vidět snad jen to, že oblékneš jiný dres, co ale reálně změna týmu pro hráče znamená?

Pro mě to znamená to, že mám nové vedení, odlišnou podporu a novou motivaci.

Myslíš si tedy, že tě tento přestup může posunout v HS výš?

Spíše mi tento přestup dodal novou motivaci hrát, jelikož systém od Blizzardu na tento rok vypadá dost bídně a zvažoval jsem i konec s HS.

Valdaboy

Spolu s tebou reprezentují barvy Team Moops další velmi známí hráči, v čele s Faelim a Pokrovacem. Myslíš, že jste na domácí scéně aktuálně číslo jedna?

Taková tvrzení nemusím, každopádně jsem extrémně spokojený s tím, jaké mám v HSku parťáky. Tvoříme silnou partu společně se současnou soupiskou eSuby.

Odbočme na chvíli od změny barev, co si myslíš o nejnovější expanzi?

Expanze se mi celkově líbí, jen je zatím stále málo kartiček, tudíž se těším na nová rozšíření. Nyní se mi jen nelíbí kartička Dr. Boom, Šílený Genius a čtyř útokový krumpáč roguny.

Jak tě baví současná meta, co je tvůj nejoblíbenější deck?

Na ladderu hraji cokoliv, každopádně nejvíce mě baví Khadgar Mage. Znovu tu je balíček, který dokáže položit obříka na 3. a s Conjurer´s Callingem umí balíček dělat šílené věci. Taktéž mě baví šikanovat Warriory, což tento deck umí.

Po první části kvalifikace na MČR ses se ziskem 277 bodů ze sedmého místa dostal na Jarní sklizeň, jak máš v plánu se na ní připravovat?
 
Budu se snažit každý týden hrát všechny české cupy, ladder je pro mne samozřejmostí, i když nyní budu mít kvůli zkouškovému období méně času.

Díky za rozhovor, máš na závěr nějaký vzkaz pro fanoušky?
 
Já taky díky a fanděte týmu Moops!

Štítky: Team Moops
miluju videohry a hlavně ligu legend