Přejít k hlavnímu obsahu

Valentýnské skiny a výzvy dorazí do Battle Royale

8. 2. 2019 | 17:44 Fortnite
Valentýn nás čeká už za necelý týden a Epic Games prozradilo část novinek, na které se můžeme těšit. Kromě úplně nových skinů se dočkáme i aktualizace těch stávajících díky speciálním výzvám.
Fortnite Valentýn
Fortnite Valentýn

Do Fortnite dorazí Valentýn ve velkém! Společnost Epic Games na svých stránkách nastínila, co nás čeká během následujících dní a týdnů.

V první řadě od dnešního dne všichni hráči, kteří vyplní v Item Shopu (herním obchodě) kolonku Support a Creator, dostanou zdarma Wrap na zbraně a vozidla. Wrap vám bude přidán do lockeru ihned po updatu 7.40, jenž by měl přijít v příštím týdnu. Vyplnění tohoto políčka vás nic nestojí. Naopak, můžete podpořit svého oblíbeného streamera případně autora Fortnite článků na PLAYzone ;-)

Epic tvůrcům na toto období dokonce zvýšil odměnu na čtyřnásobek a motivoval je tak zvýšit své aktivity ve prospěch hry.

Wrap Valentýn

Další novinkou budou Overtime Challenge, které dorazí taktéž s updatem 7.40. V nich hráči budou moci získat zdarma další valentýnský Wrap a nový Contrail. Pro majitele Battle Passu jsou ale připraveny další tři odměny ve formě nových variant již existujících skinů Trog, Powder a Onesie. 

Nové varianty skinů

Kromě výše zmíněného se také mohou hráči těšit na dva víkendy, kdy získají dvojnásobný počet XP a dosáhnou tak rychleji na vyšší level ve hře. Jedná se o víkendy 15. - 17. 2. a 22. - 24. 2. 2019. 

Jednou ze změn bude také nový soutěžní systém, v němž bude možné postupovat do vyšších úrovní turnaje díky dosaženým bodům a probojovat se tak až do elitního finále, ve kterém si lze poměřit síly s těmi nejlepšími z celého světa.

Jednotlivé divize by měly dodržovat následující posloupnost:

[Open divize] --> [Prospect divize] --> [Contender divize] --> [Champion divize]

Hráči, kteří se probojují do Champion divize, se můžou kvalifikovat až do finále konajícího se 23. a 24. 2. 2019. Epic bohužel zatím nezveřejnil, o co se vlastně bude hrát ani jiné bližší informace. 

Samozřejmě jsme si také v postu všimli dvou nových valentýnských skinů, které zatím nejsou ve hře. Máme se tak na co těšit! 

Valentýnské skiny

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike. Případně ho podpořit zadáním Support a Creator kódu: "iamhappymike".