Přejít k hlavnímu obsahu

Valorant představuje první ultra edici skinů Elderflame

9. 7. 2020 | 08:00 VALORANT
Riot nás nedávno navnadil teaserem, ve kterém figuroval drak, avšak nikdo přesně nevěděl, na co přesně měl odkazovat. Je tady však konec všem vzniklým spekulacím, protože Riot nyní svým novým videem potvrdil, že se jedná o zcela první ultra edici skinů s tématikou draků!
Elderflame
Elderflame

Po posledním teaseru se na internetu spustily všemožné spekulace, o co by se mohlo jednat, a fanoušci většinou správně tušili, že v brzké době dostaneme další edici skinů. Což ovšem nejspíš netušili, je skutečnost, že se nám dostane zcela první ultra edice zbraní, u které se pravděpodobně budete muset pořádně plácnout přes kapsu, avšak měla by svou komplexitou stát za to!

První edice skinů takového formátu, která nese název Elderflame, naskočí do Valorantu na vlně ohnivé a dračí tématiky s pořádně našlapanými efekty, protože vaši zbraň prakticky nahradí oheň plivající drak s unikátními přebíjejícími animacemi. A to jsme ani nezmínili draka, který se snese z nebes, aby zabitého nepřítele upražil závěrečnou ohnivou animací.

Z videa můžeme nejspíše odhadnout, že balíček skinů bude obsahovat zbraně Frenzy, Judge, Vandal, Operator a nůž. Hráči si navíc, jak je již zvykem, budou pravděpodobně moci vylepšit skin ještě více pomocí herní měny. Pokud platí rozpis cen, který vývojáři zmínili ve svém příspěvku, každý kus z těchto ultra skinů by měl hráče přijít na 2475 VP.