Přejít k hlavnímu obsahu

Vánoční Instagram soutěž spolu s hlasováním o TOP10 CS:GO hráčů roku 2018 je tady

22. 12. 2018 | 15:59 Counter-Strike 2
To by nebyly Vánoce, abychom si pro vás nepřipravili soutěž o krásné dárečky. Šanci vyhrát má naprosto každý, ať jste fanoušky CS:GO nebo jen používáte Instagram! Jednoduchou
soutěž jsme se totiž rozhodli propojit s komunitním hlasováním o TOP10 nejlepších CS:GO hráčů za rok 2018. Jak to bude všechno fungovat?
TOP10 CS:GO 2018
TOP10 CS:GO 2018

Poslední týdny každého roku jsou dobou velkých shrnutí a také soutěží. My jsme se pro letošní rok rozhodli tyto dva prvky propojit a přinést tak naší komunitě čtenářů a fanoušků od každého něco. Vánoční soutěž o tři věcné ceny bude zcela jednoduchá – stačí pouze vyrazit na náš Instagram, stisknout tlačítko na sledování (follow) a následně pod oficiální soutěžní příspěvek na Facebooku napsat svou instagramovou přezdívku.

Losování proběhne začátkem ledna o tyto ceny:

  • mikrofon Trust Madell
  • podložka Mionix Sargas S
  • myš Patriot VIPER V560
Instagram soutěž

Pokud však chcete svoji šanci zdvojnásobit, připravili jsme si pro vás komunitní hlasování o TOP10 domácích CS:GO hráčů za rok 2018. Zapojit se může samozřejmě každý, ať už se zajímáte se o soutěž nebo jste pouze ryzí fandové.

V těchto dnech končící sezóna přinesla světové úspěchy tria GuardiaN, oskar, STYKO i snahu Cannieho se dostat do Fnatic Academy, stejně jako domácí neporazitelnost současných Gunrunners, kteří se spolu s Dark Tigers nejednou podívali i do Evropy. To však nezabránilo dalším hráčům se ukázat v dobrém světle i z řad týmů, které na zlaté medaile z největších turnajů nedosáhly. Kdo scénu patřičně sleduje, určitě si výkony svých oblíbenců zapamatoval. Dlouho žádané statistiky z MČR 2018 naleznete zde. Komunitní hlasy pak doplní poznatky naší odborné poroty.

Soutěž i hlasování poběží do konce kalendářního roku, začátkem ledna se můžete těšit na vyhlášení soutěže i profily či krátké rozhovory s těmi, kdo se do TOP10 probojuje. Přejeme hodně štěstí i krásné prožití vánočních svátků!

Štítky: TOP10 2018
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.