Přejít k hlavnímu obsahu

Ve Fortnite se objevil glitch neviditelnosti

26. 1. 2021 | 08:00 Fortnite
Není tomu ani týden, kdy update 15.21 spatřil světa a na Fortnite mapu vstoupil Predátor a hráči už objevili obrovský glitch. Po zabití Predátora dostanete jeho Cloaking Device, který ale můžete využít jen po omezenou dobu. Pokud ale tento nový glitch správně provedete, cooldown se na vás nebude vztahovat a můžete si neviditelnost vesele užívat klidně až do konce hry. Jak na to?
Cloaking Device
Cloaking Device

Abyste mohli chyby v kódu využít, musíte nejdříve porazit Predátora a sebrat jeho Cloaking Device do inventáře. Jakmile aktivujete neviditelnost, musíte počkat, až efekt začne pomalu vyprchávat a uvidíte blikající efekt signalizující vaše brzké objevení nepřátelům. Přesně v ten moment musíte vypnout a asi po dvaceti sekundách zase zapnout internet. Takhle server nic nezaznamená a vy budete neviditelní až do konce hry. Pokud potřebujete detailnější vysvětlení i s videem, uživatel Youtube se jménem Glitch King na toto téma vydal video.

Pokud ale vezmeme v potaz, že Predátor není zrovna nejlehčí boss na zabití, tak je malá šance, že tento glitch bude mít reálný dopad na hru. Jestli ale komunita začne hojně této výhody využívat, tak Epic Games bude muset Cloaking Device odebrat stejně, jako se tomu stalo před 15.21 updatem s tunelováním v písku, protože hráči našli možnost, jak se teleportovat na různá patra staveb.