Přejít k hlavnímu obsahu

Ve třetím Polish Esport Cup se Sazka.BRUTE umístili na 3. místě, CZC.eSuba vypadla ve čtvrtfinále

1. 12. 2020 | 09:00 Counter-Strike 2
Uplynulý víkend se uskutečnil třetí a zároveň finální Polish Esport Cup. V něm se objevili také dva domácí zástupci, Sazka.BRUTE a CZC.eSuba. Ani jeden z celků si však pro vítězství nedokráčel, CZC.eSuba vypadla hned v prvním zápase, Sazka.BRUTE dokráčela do semifinále.
brute
brute

Třetí a poslední edice podzimního Polish Esport Cupu nabídla boje osmi týmů, které si to rozdaly o 12 000 zlotých, neboli zhruba 70 000 Kč. I když turnaj nese v názvu Polsko, pozvánku dostaly také dva domácí celky, kterými byly CZC.eSuba a Sazka.BRUTE. Kromě nich pozvánku dostaly také polské celky AGO a Team Dr. Pepper, zbylé čtyři celky si své místo v turnaji zajistily skrz kvalifikaci.

Na týmy čekal single elimination pavouk, ve kterém se všechny zápasy odehrály systémem BO3. Jediné zaváhání tak znamenalo konec v turnaji, na což doplatil právě celek CZC.eSuba. Ti narazili na ruský tým GROND, který však modré krvi nedal nejmenší šanci a po výhrách 16:3 a 16:6 postoupil do semifinále. Hráči celku Sazka.BRUTE v prvním zápase narazili na polské TurboP, s nimiž však český tým neměl větší problémy a po dvou výhrách 16:9 postoupil. V semifinále na ně již čekal srbský celek Saints, teď to byli však BRUTE, kdo tahal za kratší provaz a skončil tak za branami finále. 

Ani jeden z týmů tak nenavázal na úspěch Entropiq, kteří v druhé edici tohoto turnaje získali své první mezinárodní vítězství. Triumf ve třetí edici nakonec podle očekávání získal přední polský tým AGO, který si odnesl v přepočtu téměř 60 000 korun. 

 Polish Esport Cup Fall 3
  Polsko Dr. Pepper Team0         
     Srbsko Saints2      
  Srbsko Saints2         
        Srbsko Saints1   
  Polsko TurboP0         
     Česká republika Sazka.BRUTE0      
  Česká republika Sazka.BRUTE2         
           Polsko AGO 
  Slovensko CZC.eSuba0         
     Rusko GROND1      
  Rusko GROND2         
        Polsko AGO2   
  Polsko AntyDPM0         
     Polsko AGO2      
  Polsko AGO2         
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.